Izvor: Subotica.com arhiva vesti 24.05.2018

Vremenska prognoza za 25. maj (petak)

Subotica.com 24.05.2018
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 17 do 28 stepeni, a duvaće slab, pretežno severoistočni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Jutarnje časove obeležiće vedro i sunčano vreme, dok se u poslepodnevnim očekuje kiša… »

Karate: Zapaženi nastupi takmičara Spartak Enpija na Okinava i Totka kupu i turniru "Izazov 2018" u Parizu

Subotica.com 24.05.2018
Tokom prethodne sedmice Karate klub "Spartak Enpi" nastupio je sa svojim takmičarima na tri međunarodna turnira, u Parizu, Subotici i Bačkoj Palanci. Kao što tradicija nalaže, pregršt medalja zasijalo je na grudima "Enpijevaca". Izazov 2018 –… »

Fudbal: Spartak dobio licencu za Evropu, ali neće igrati u Subotici

Subotica.com 24.05.2018
Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv nakon priložene dodatne dokumentacije Komisiji za licenciranje klubova FSS dobio je licencu za takmičenje u organizaciji UEFA i Superligi Srbije za sezonu 2018/2019. Subotičani ispunjavaju sve kriterijume osim… »

Krivična prijava zbog dilovanja droge u blizini dve škole

Subotica.com 24.05.2018
Subotička policija, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je u prethodna tri meseca u blizini dve srednje škole u Subotici, učenicima prodavao… »

Održana Noć reklamoždera na Ekonomskom fakultetu

Subotica.com 24.05.2018
Pred punim amfiteatrom Ekonomskog fakulteta, sinoć je održana Noć reklamoždera u organizaciji Centra za marketing "CeMar". Od ukupno devet kreativnih rešenja, publika je za najbolju izglasala reklamu za Orbit, studenata Baneta Maksimovića… »

Uručene diplome najboljim takmičarima iz srpskog jezika

Subotica.com 24.05.2018
U Velikoj većnici Gradske kuće dodeljene su diplome i nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola, koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima iz srpskog jezika. Diplome i pohvalnice su uručene đacima koji su osvojili neko od prva tri… »

Uskoro najmasovniji Sajam privrede

Subotica.com 24.05.2018
Međunarodni i regionalni sajam privrede „Subotički sajam 2018“, 12. po redu, održaće se u Hali sportova od 31. maja do 2. juna. Za razliku od prethodnih godina, štandovi izlagača biće postavljeni u klimatizovanoj hali, te će učesnicima i… »

Učenici Tehničke škole osvojili pet medalja

Subotica.com 24.05.2018
Šest učenika Tehničke škole "Ivan Sarić", sa Republičkog takmičenja u programiranju KU mašina vratilo se sa zapaženim rezultatima, a tim povodom za njih je organizovan svečani prijem kod direktora škole. Učenici Tehničke škole "Ivan Sarić"… »

Lutkarska radionica na Otvorenom univerzitetu od juna

Subotica.com 24.05.2018
U okviru prekograničnog projektra "Theatro", lutkarska radionica za decu, uzrasta od 9 do 14 godina, počeće s radom početkom juna na Otvorenom univerzitetu, a učešće za svu zainteresovanu decu je besplatno. Projekat "Theatro", koji u partnerstvu… »

Isključenja struje za 25. maj (petak)

Subotica.com 24.05.2018
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »