Regioni arhiva vesti 24.05.2018

Hapšenja širom Srbije, u Kragujevcu zbog napada nožem

Ritam grada Kg 24.05.2018
U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 67 osoba, protiv 129 su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još osam osoba… »

Za aktivne mere politike zapošljavanja 16 miliona dinara

iKragujevac 24.05.2018
Na desetoj redovnoj sednici članovi Gradskog saveta za zapošljavanje jednoglasno su usvojli Predlog sporazuma o uređivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa i mera aktivne politike zapošljavanja za 2018. godinu između grada… »

Uz pomoć donacije Fondacije Novak Đoković u Medoševcu otvoren vrtić Zeka

Jug press 24.05.2018
NIŠ U niškom naselju Medoševac otvoren je 26. vrtić u okviru Predškolske ustanove Pčelica. Sredstva za ovaj vrtić obezbedili su Fondacija Novak Đoković i grad Niš. Iz Fondacije “Novak Đoković” za adaptaciju starog dela zgrade OŠ “Milan… »

Vranje na prvom mestu u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, dobija WiFi drvo

Jug press 24.05.2018
VRANJE Vranje je grad sa čije teritorije je stigao najveći broj koverata u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, koju je organizovalo Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Akciju su masovno podržali Vranjanci i doveli grad na prvo… »

Nastavljaju se pregovori oko signala TV Kanal 9

N1 Info 24.05.2018
Preduzeće Emisiona tehnika i veze uputilo je molbu televiziji Kanal 9, kojoj je ukinut signal, da razmotri predlog Sporazuma o regulisanju međusobnih prava i obaveza i dostavi svoje primedbe i ponudila da ponovo počne emitovanje, ali je direktorka te… »

Zaustavila automobil zbog udesa na auto-putu, pokosio je kamion

Moj Novi Sad 24.05.2018
U teškoj saobraćajnoj neseći koja se dogodila oko 22 sata sinoć na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Stare Pazove poginula je Tijana Pavić (41), dok su dve osobe povređene, prenosi "Blic". Nesrećna žena, koja je inače lekar opšte prakse, stradala… »

Usvojeni finansijski planovi mesnih zajednica

Jug press 24.05.2018
VRANJE Članovi Gradskog veća u Vranju, na sednici koja je održana, u četvrtak, usvojili su finansijske planove više mesnih zajednica na teritoriji grada i gradske opštine Vranjska Banja. Većnici su prihvatili i izveštaj o radu za 2017. godinu, sa… »

Divlja gradnja na Zlatiboru: Za nevericu: Zabetonirao borove da bi napravio parking (video)

Blic 24.05.2018
Privatni investitor na Zlatiboru zabetonirao je četri bora kako bi napravio parking ispred novosagrađene zgrade sa apartmanima u Svetogorskoj ulici iznad crkve, a najtužnije je što, tvrde u čajetinskoj komunalnoj inspekciji, ovo nije jedini slučaj… »

Oružari bez dogovora u Ministarstvu odbrane

RT Kragujevac 24.05.2018
U Ministarstvu odbrane danas je održan sastanak Štrajkačkog odbora Sindikata Zastava oružje sa ministrom odbrane i njegovim saradnicima, a po osnovu rešavanja zahteva radnika fabrike koji su bili uzrok štrajkovima proteklih dana. Višečasovni… »

Dan izazova 2018. godine

Valjevska posla 24.05.2018
Centralna manifestacija „ Dan izazova Valjevo 2018. godine“ održaće se u sredu 30. maja u sedištu „Asocijacije sport za sve“ Valjevo, Pijačni kej (bivši Partizan) sa početkom u 14 časova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za… »