Izvor: Kurir arhiva vesti 25.05.2018

Ovako se troše narodne pare: Bahati poslanik SNS uzeo 600.000 na putne troškove, a ima stan u Beogradu

Kurir 25.05.2018
Darko Laketić, iako mu porodica živi u prestonici, navodno putuje iz Prokuplja na sednice parlamenta i iz državne kase za to uzima 50.000 mesečno. Mnogi poslanici su pravi mađioničari, pa znaju da pred našim očima jedno radno vreme pretvore u tri… »

Novi preokret Tramp: Razgovaramo sa Severnom Korejom, samit 12. juna i dalje moguć

Kurir 25.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da Amerika razgovara sa Severnom Korejom i dodao da je, iako je samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom otkazan, ipak i dalje moguće njegovo održavanje 12. juna u Singapuru. On je novinarima… »

PUPS: Zasluženo povećanje penzija

Kurir 25.05.2018
BEOGRAD - Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) saopštila je danas da podržava najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić o ukidanju Zakona o privremenom smanjenju penzija. Ta stranka navela je da podržava i najavu… »

Sazvana posebna sednica: Skupština Srbije u ponedeljak o izboru Malog za ministra finansija

Kurir 25.05.2018
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je posebnu sednicu za ponedeljak, 28. maj, na čijem će dnevnom redu biti izbor i polaganje zakletve novog ministra finansija. Premijerka Srbije Ana Brnabić predložila je Skupštini Srbije… »

Vučić: Svi znaju da problem nije u Beogradu, ali oni koji su priznali Kosovo sada ćute!

Kurir 25.05.2018
OBRENOVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, komentarišući to sto Priština ne ispunjava svoje obaveze iz Briselskog sporazuma, da moramo da znamo da živimo u dvostrukim standardima i da ne treba da očekujemo da će biti mnogo… »

Englezi tvrde: Ovo je Rus odgovoran za rušenje putničkog aviona nad Ukrajinom! Kremlj: Svi dokazi su isfabrikovani!

Kurir 25.05.2018
Organizacija za open-sours istraživanje Belingkat identifikovala je ruskog oficira kao glavnog osumnjičenog za prevoz raketnog protivvazdušnog sistema Buk koji je srušio avion Malezija erlajnz na letu MH17 iznad istočne Ukrajine 2014. Belingkat je… »

Porast: Prosečna neto plata u martu 49.400 dinara

Kurir 25.05.2018
BEOGRAD - Prosečna neto plata u Srbiji za mart 2018. godine iznosila je 49.400 dinara, dok je prosečna bruto zarada "težila" 68.251 dinar. Prosečna neto zarada za mart iznosila je 418 evra, dok je za u istom mesecu 2017. godine iznosila 386 evra. U… »

Putin upozorio svet: Spirala sankcija i protekcionizma ugrožava globalni BDP (video)

Kurir 25.05.2018
Politika sankcija i protekcionizam, koju vode neke zemlje, mogu imati veoma negativan uticaj na globalnu ekonomiju, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu (SPIEF). "Ovde… »

Stefanović i brnabićeva otkrili spomenik: U spomen i čast poginulim policajcima, ljudima koji su dali živote na dužnosti…

Kurir 25.05.2018
1 / 4 Foto: Tanjug/, Tanjug/Sava Radovanović BEOGRAD - Spomen-obeležje u znak sećanja na pripadnike MUP jeste za ponos, jer se simboličnim gestom vraća mali deo duga ljudima koji su dali živote za Srbiju i njene građane, poručio je danas ministar… »

Nimic posle pregovora u Njujorku: Još nema konačnog rešenja, ali su dve strane odlučne da ga nađu

Kurir 25.05.2018
Konačno rešenje za spor između Grčke i Makedonije oko pitanja imena Makedonije nije pronađeno ni posle dvodnevnih pregovora u Njujorku, ali su obe strane odlučne u tome da treba nastaviti pregovore dok se rešenje ne pronađe, izjavio je danas… »