Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 25.05.2018

Otvoreno prvenstvo Srbije u para atletici na „Čika Dači“

RT Kragujevac 25.05.2018
Otvoreno prvenstvo Srbije u para atletici biće održano ovog vikenda na stadionu Čika Dača u Kragujevcu. Atletičari će se takmičiti u trčanju, skoku u dalj, skoku u vis, bacanju koplja, diska i kugle. Publika će imati priliku u subotu i nedelju da… »

Planirana isključenja struje za ponedeljak 28. maj

RT Kragujevac 25.05.2018
Zbog radova na mreži dana 28.05.2018.godine u vremenu od 10:00 do 11:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u jednom Stanova i to u ulicama Đevđelijskoj, Milana Obradovića, Mileve Rajčević, Miloja Simovića… »

U Srbiji više od tri miliona građana nema adresu

RT Kragujevac 25.05.2018
U Kragujevcu je predstavljen projekat „Ažuriranje adresnog registra u Republici Srbiji“ koji podrazumeva sinhronizovane aktivnosti sa ciljem da svaki objekat dobije naziv ulice i kućni broj. Prezentaciju su organizovali Ministarstvo građevinarstva… »

Epicentar: Dragan Ilić

RT Kragujevac 25.05.2018
O razlozima štrajka, pregovorima sa poslovodstvom i predstavnicima Ministarstva odbrane kao i daljim aktivnostima, u „Epicentru“ Televizije Kragujevac govori Dragan Ilić, predsednik Sindikalne organizacije „Zastave oružje“.… »

Novi rok za podelu građevinskog materijala izbeglim licima

RT Kragujevac 25.05.2018
Obaveštavaju se zainteresovana lica koja su, usled događaja iz perioda od 1991. godine do 1995. godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji, i to: izbeglice koje su smeštene u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja… »

Savremeni pravni promet i usluge – 14. „Majsko savetovanje“

RT Kragujevac 25.05.2018
Na kragujevačkom Pravnom fakultetu, u sklopu realizacije projekta „21. vek – vek usluga i Uslužnog prava“, održano je 14. „Majsko savetovanje“. Na međunarodnom naučnom skupu koji je nosio naziv „Savremeni pravni promet i usluge“… »

Šezdeset godina medicine rada

RT Kragujevac 25.05.2018
Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Kragujevac obeležio je 60 godina rada. Svečana akademija povodom jubileja bila je prilika da se izrazi zahvalnost pojedincima i organizacijama za doprinos u razvoju Zavoda. Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika… »

Šumadijska regija i PSG započeli izradu Programa za razvoj Kragujevca

RT Kragujevac 25.05.2018
Šumadijska regija i Pokret slobodnih građana započeli su izradu Programa za razvoj Kragujevca. Ovaj program, kažu u Šumadijskoj regiji, trebalo bi da bude osnova političkih promena u Kragujevcu, koje očekuju na narednim lokalnim izborima 2020… »

Štrajk oružara u sve tri smene nastavljen i danas

RT Kragujevac 25.05.2018
Obustava rada u sve tri smene nastavljena je i danas u fabrici „Zastava oružje“. Dok predstavnici Sindikalne organizacije tvrde da preduzeće loše posluje i da uposlenost kapaciteta nije na zadovoljavajućem nivou, rukovodstvo „Zastava oružja“… »

Edukacija ponuđača i naručilaca 1. juna

RT Kragujevac 25.05.2018
Poslovno udruženje Ponuđači Srbije u postupcima javnih nabavki, uz podršku grada Kragujevca, nastavlja sa edukacijom ponuđača i naručilaca iz cele Srbije. Za 1. jun zakazana je interaktivna radionica koja će pomoći učesnicima da razumeju i na… »