Izvor: BK TV/Balkan arhiva vesti 06.06.2018

Pucnjava na hrvatsko-slovenačkoj granici: Migrant nasrnuo na policajca! (video)

BK TV 06.06.2018
Napadač se nalazi pod nadzorom policije i u toku je sprovođenje kriminalističkog ispitivanjaivanja. Hrvatska policija saopštila je da je danas kod granice sa Slovenijom upotrebila vatreno oružje kako bi se odbranila od napada nepoznate osobe i… »

Alarmantan izveštaj za ceo Balkan: Preti nam drastičan porast temperature

BK TV 06.06.2018
Alarm za ceo region! Na čitavoj teritoriji Zapadnog Balkana će u skoroj budućnosti doći do porasta temperature za 1,2 stepena Celzijusa, koja će neminovno nastaviti da raste za 1,7 do 4,0 stepena Celzijusa, rezultati su jedne studije o posledicama… »

Nakon izricanja presude, Mamić izašao pred javnost i uputio ozbiljne pretnje!

BK TV 06.06.2018
Odmah izašao pred novinare! Prvi čovek zagrebačkog fudbalskog kluba Dinamo, Zdravko Mamić, osuđen je danas na šest i po godina zatvora zbog štetu nanete tom klubu u iznosu 15,5 miliona evra i za utaju poreza od 1,2 miliona. On se tereti da je to… »

Drama na nebu iznad Pule: Borbeni avion NATO sat vremena kružio nad gradom

BK TV 06.06.2018
Skoro sat vremena iznad Pule se u sinoć događala prava drama. Naime, vojni avion NATO pakta F-16 zbog tehničkih problema zatražio je sletanje u pulsku Zračnu luku, i to baš u vreme kada je na pulski aerodrom trebao da sleti avion "Kroacija erlajnsa"… »

U više od 20 gradova Grčke danas protesti protiv imena Makedonije

BK TV 06.06.2018
U više od 20 grčkih gradova za večeras su najavljeni protesti pripadnika opozicije, udružena, crkve i građana, koji se protive do sada predloženim opcijama za rešenje pitanje imena Makedonije. Protesti su zakazani za 19.30 po lokalnom vremenu, a… »

Hrvati uhvatili Srbina pod izgovorom da je ovo radio iz koristoljublja! Zaustavili mu kombi, a kada su ga otvorili usledio…

BK TV 06.06.2018
Karlovačka policija uhapsila je državljanina Srbije koji je uhvaćen da ilegalno prevozi migrante u kombiju švedskih registracija, saopštila je danas policija. On je prebačen u Županijsko državno tužilaštvo u Karlovcu, gde je saslušan, prenosi… »

Izetbegović se sastao sa Tadićem - ali ne samo sa njim!

BK TV 06.06.2018
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je u Predsedništvu BiH bivše predsednike Crne Gore Filipa Vujanovića, Srbije Borisa Tadića, Hrvatske Iva Josipovića i direktora Fondacije društva zajedničkih vrednosti… »

Preminula slavna jugoslovenska književnica Daša Drndić (foto)

BK TV 06.06.2018
Društvene mreže preplavljene porukama saučešća! Nagrađivana književnica Daša Drndić, koja je pripadala samom vrhu savremene književnosti na prostoru nekadašnje Jugoslavije, preminula je sinoć u Rijeci nakon duge i teške bolesti. Preminuo… »