Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 06.06.2018

Njegov primer budi nadu: Sa tri fakultetske diplome nazad u svoje selo

BK TV 06.06.2018
Ovo je recept za ozdravljenje! Još kad je 2009. godine otišao da studira na najstarijem moskovskom Državnom univerzitetu imena Mihaila V. Lomonosova, Branislav Jovanović (27) je znao da će se vratiti u svoj rodni Laćarak, varošicu kraj Sremske… »

Na Horgošu i Kelebiji teretnjaci čekaju tri sata

BK TV 06.06.2018
Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na GP Horgoš i Kelebija su oko tri sata, saopštio je AMS S. Na GP Batrovci zadržavanje je oko sat. Prema podacima Uprave granične plicije RS, na putničkim terminalima zadržavanja su do… »

Brnabić zadovoljna zbog smene rektora u Kragujevcu: Žao mi je, ali nisu pokazali odgovornost!

BK TV 06.06.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabic zadovoljna je načinom kako je rešena situacija u vezi sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu Nebojšom Arsenijevićem i istakla da je to pravi primer vladavine prava. "Ovo je primer vladavine prava i molim sve da to… »

Snažno nevreme zahvatilo Srbiju! Do kraja dana će samo u ovim krajevima biti suvo ( video)

BK TV 06.06.2018
Kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom zahvatili su jug Banata, centralne i južne delove Srbije. Auto-moto Savez Srbije savetuje da u tim područjima smanjite brzinu kretanja vozila i prilagodite je uslovima na putu. Takođe se apeluje da je potrebnoi… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 7. jun 2018. godine

BK TV 06.06.2018
BKTVNews za vas je pripremio pregled naslovnih strana za 7. jun. Dnevna štampa u izdanjima za četvrtak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 7. jun pišu o fudbalskom menadžeru iz Beograda Z. G… »

Preminuo pomoćnik gradonačelnika Niša!

BK TV 06.06.2018
Prof. dr Goran S. Đorđević, redovni profesor Elektronskog fakulteta u Nišu i pomoćnik gradonačelnika Niša za oblast naprednih tehnologija, preminuo je danas u 55. godini, posle duge i teške bolesti. Elektronski fakultet upisao je 1983. godine, a… »

Potresan prizor u Ivanjici: Očajan Raško posekao maline zbog niske otkupne cene (video)

BK TV 06.06.2018
Potresan prizor iz jednog malinjaka u Ivanjici rastužio je danas Srbiju. Naime, na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kom se vidi čovek kako seče svoj malinjak. Po onome što se čuje na snimku, očajni Raško odlučio se na ovaj potez iz… »

Ti si naš anđeo: Bogoljub Karić posvetio objavu na društvenim mrežama bratu Sretenu (foto)

BK TV 06.06.2018
Bogoljubu Kariću porodica je na prvom mestu. Jedan od naših najuspešnijih i najcenjenijih biznismena i njegova familija su se u aprilu prošle godine oprostili od važnog člana dinastije Karić – Sretena, ali nisu dozvolili da njegov lik i delo… »

Svet je sve opasniji, Srbija u "zlatnoj sredini"

BK TV 06.06.2018
Planeta zemlja je u poslednjih godinu dana postala nesigurnije mesto za život, pokazao je najnoviji Globalni indeks mira, po kojem većina država nazaduje, a Srbija se drži u "zlatnoj sredini", poše Dojče vele. Globalni index mira objavio je Institut… »

Đukić-Dejanović: Svaka druga žena da ima troje dece

BK TV 06.06.2018
Da bismo obnovili stanovništvo u Srbiji potrebno je da skoro svaka druga žena ima troje dece, kazala je danas ministarka bez portfelja zadužena za demografsku politiku Slavica Ðukić Dejanović. Ona je navela da je od 2001. do 2015. godine u Srbiji… »