Izvor: Blic/Hronika arhiva vesti 06.06.2018

Tuga: Tinejdžerka nasilnica koja je maltretirala drugu devojčicu u školskom dvorištu pokušala da izvrši samoubistvo

Blic 06.06.2018
Petnaestogodišnjakinja koja je juče u Žarkovu pokušala da izvrši samoubistvo tako što je popila lekove, isekla vene i želela da skoči sa ivice terase je tinejdžerka koja je usnimljena kako se iživljava, šamara i preti drugoj devojčici, saznaje… »

Zabrana prilaska: Bez pritvora za oca koji je ranio roditelje dečaka koji je zlostavljao njegovog sina

Blic 06.06.2018
Viši sud u Beogradu odbio je danas predlog tužilaštva da odredi pritvor fudbalskom menadžeru iz Beograda Zoranu G.(49) koji je u nedelju pucao u noge bračnom paru Janković, K. (40) i S. (43), nakon što je njihov 11. godišnji sin zlostavljao… »

Misteriozne likvidacije u Kruševcu: Otac ubijen ispred hotela, sin izrešetan pre mesec dana, a cela porodica ima mračnu…

Blic 06.06.2018
Dejan Stanković (71), zvani Ždrokinac, ubijen je oko 10.30 sati u kruševačkom naselju Prnjavor. On je inače otac Vojina Stankovića (41) žestokog momka iz ovog grada koji je, takođe, pre svega mesec dana likvidiran u centru Kruševca dok je sedeo u… »

Izbo oca, veštaci kažu da je bio neuračunljiv: Ljumovića umesto suđenja čeka lečenje

Blic 06.06.2018
Radoš Ljumović (36) koji je zimus u porodičnom stanu ubio oca u Resavskoj ulici ubio oca Branimira Ljumovića (79) proglašen je neuračunljivim, nakon obavljenog neuropsihijatrijskog veštačenja. Utvrđeno je da je u vreme izvršenja ubistva bio… »

Staklorezac pred sudom zbog ubistva pekara: Gavranoviću za zločin u Resavskoj preti do 40 godina robije

Blic 06.06.2018
Viši sud u Beogradu zakazao je za 13. jun pripremno ročište u procesu protiv stakloresca iz Resavske ulice Filipa Gavranovića (32) optuženog da je početkom novembra prošle godine ubio komšiju pekara Nikolu Ostojića, čije je telo pronađeno u… »

Ubistvo U KRUŠEVCU: Otac ubijenog kruševačkog žestokog momka izrešetan na ulazu u hotel

Blic 06.06.2018
Muškarac Dejan Stanković ubijen je danas oko 10.30 u kruševačkom naselju Prnjavor. On je sa više hitaca upucan ispred ulaza hotela Golf. Stanković (71) je od ranije poznatom policiji, i on je jedan od blizanaca koji su 2015. bili osumnjičeni za… »

Detalji jezivog zločina: Ubio ženu da bi je sprečio da se viđa sa drugima kad on umre

Blic 06.06.2018
Petar Jovanov (69) iz Zagajice kod Vršca, juče oko dva sata u njihovoj porodičnoj kući, hicem iz puške ubio je svoju suprugu Bosilju (63) a zatim je pokušao i sebi da oduzme život, ali ga je metak ranio u rame, nakon čega je smeštem u bolnicu… »

Joksović: Poslao sam Šariću pismo jer se kajem što svedočim protiv njega

Blic 06.06.2018
Nebojša Joksović, svedok saradnik u postupku koji se vodi protiv Darka Šarića i dvadeset optuženih da su kao pripadnici njegove kriminalne grupe trgovali narkoticima iz Južne Amerike, nastavio je danas iza zatvorenih vrata pred Specijalnim sudom… »

Bara postala mala za previše krokodila: Kriminolozi: Na ulicama Beograda počeo je rat kriminalnog podzemlja

Blic 06.06.2018
Niz ubistava u proteklih mesec dana na beogradskom asfaltu. U 12 vatrenih obračuna 7 ljudi je ubijeno, a 6 ranjeno. Da li je bara postala premala za krokodile? - Cela regionalna bara je premala za tu vrstu posla. U toj bari i u regionalnoj bari su sve… »

Istina izašla na videlo: Sorajin prijatelj tvrdio da je starleta nestala, a potom otkriveno šta se zaista dešava

Blic 06.06.2018
Srpska starleta, koja se nedavno našla u centru skandala jer joj je zabranjen ulazak u Srbiju, te je vraćena sa granice, poslednji put je viđena 3. juna na crnogorskom primorju, prema saopštenju njenog PR-a. Vučelićeva, navodno, nema pristup svom… »