Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 06.06.2018

Viber grupa Dobri Samarjanin pokrenula je novu akciju

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Arilje – Požar koji je pre neki dan u selu Vigošta do temelja spalio zidani objekat napravio je veliku materijalnu štetu. Baka Vojimirka Živanović u čijem vlasništvu su zapaljene prostorije nije u mogućnosti sama da ih obnovi, pa je viber Grupa… »

Danas promenljivo oblačno, toplo i nestabilno

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
U Srbiji danas promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, pre podne u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde su mogući obilniji pljuskovi i pojava grada. Vetar slab… »

Rafteri krstarili Limom od Plava do Prijepolja

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Prijepolje - Sa splava na Plavskom jezeru rafteri su u petak 01.06.2018. godine krenuli u avanturu niz limske brzake.U regati je učestvovalo 15 posada iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Regatu je otvorio predsednik opštine Plav Orhan… »

Za mere aktivne politike zapošljavanja osam miliona dinara

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Priboj - Za realizaciju programa ili mera aktivne politike zapošljavanja u opštini Priboj, za 2018. godinu izdvojeno je 8 miliona dinara. Tako je definisano Sporazumom o uređivanju međusobnih prava i obaveza, koji je potpisan između Nacionalne… »

Kosio malinu ali ne zbog cene

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Ivanjica - Društvenim mrežama kruži snimak gde Raško Grujović iz Ivanjice seče svoj malinjak, a kako se na snimku može videti, čovek se na to odlučio zbog niske cene crvenog zlata. Međutim prava istina je, kako je za Glas zapadne Srbije rekao… »

Sabor kumova 2018.

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Goračići - „Sabor kumova” održava se u selu Goračići kod Guče, na planini Jelici 9. i 10. juna. Ova jedinstvena manifestacija u svetu, koja slavi običaj kumstva, već devet godina na najbolji način promoviše prirodne lepote, kulturu i… »

Sa Uniprometom do uspeha

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Čačak - Kajak klub Čačak održao je danas konferenciju za štampu povodom učešća člana kluba Ognjena Perovanovića na Svetskom prvenstvu u Švajcarskoj. Ognjen je kao član reprezentacije Srbije nastupio u Gradu Muotathal na istoimenoj reci u… »

Dragoljub Mirković: Još jedan trenerski biser sa ovih prostora

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Gornji Milanovac – Zapadna Srbija je oduvek bila rasadnik dobrih fudbalskih trenera a u takve svakako spada i Dragoljub Mirković. Igračku karijeru je gradio u Srbiji sa jednim izletom do Crne Gore ( FK Mogren Budva). U Srbiji je branio boje Takova… »

Potpisan ugovor za finansiranje radova u Sportskom centru u Guči

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Guča – Samo jedan dan nakon što je Skupština opštine Lučani dala saglasnost Kulturnom centru u Guči da osnuje privredno društvo, koje će najverovatnije nositi naziv Dom trubača Guča, potpisan je i ugovor o zajedničkom finansiranju radova na… »

Direktorka požeške firme osumnjičena za utaju 7,6 miliona dinara poreza

Glas Zapadne Srbije 06.06.2018
Požega - Policijska uprava Užice i Sektor policije policije u ovom gradu podneli su krivičnu prijavu protiv direktorke firme "YUBE" DOO iz Požege pod sumnjom je tri godine utajivala potez. Direktorka preduzeća osumnjičena je da u periodu od 30… »