Izvor: Jugmedia arhiva vesti 06.06.2018

Vranjanci glasaju za projekat koji će biti finansiran sredstvima dobijenim u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Jugmedia 06.06.2018
Zahvaljujući građanima koji su učestvovali u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ i poslali najviše fiskalnih računa, Vranje je od države dobilo sredstva u iznosu od 23 hiljade evra, koja su namenjena za obnovu škola, vrtića i bolnica… »

Vranju smećar vredan 93.000 dolara

Jugmedia 06.06.2018
Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) uz podršku grada Vranja, danas su uručili novi kamion za odnošenje smeća vranjskom JKP “Komrad”, u vrednosti od 93 hiljade dolara. Prema rečima… »

Za poljoprivrednike na konkursu 16,4 miliona dinara

Jugmedia 06.06.2018
Gradsko veće Vranja danas je dalo saglasnost o raspisivanju konkursa za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u tekućoj godini na području grada, a za ove namene izdvojeno je iz budžeta 16,4 miliona dinara. Pravo da se prijave imaju porodična… »

Beč u 19. veku na izložbi u Vučju

Jugmedia 06.06.2018
U Domu kulture „Vučje“ juče je otvorena dokumentarna izložba o Beču u 19. veku i kongresima koji su se odvijali u to vreme. Organizatori izložbe su Dom kulture “Vučje” u saradnji sa Austrijskim kulturnim Forumom, a izložba nosi naziv… »

IN MEMORIAM Umro Dražen Ružić

Jugmedia 06.06.2018
Nekadašnji potpredsednik Skupštine grada Leskovca Dražen Ružić preminuo je noćas, iznanada, u snu, u 59. godini života. Pre petooktobarskih promena bio je jedan od najvećih opozicionih aktivista u gradu na Veternici, a mesto potpredsednika… »

Vidovdanski sabor na Suvoj planini 30. juna i 1. jula

Jugmedia 06.06.2018
Tradicionalni, četvrti po redu Vidovdanski sabor na Suvoj planini biće ove godine održan 30. juna i u nedelju 1. jula. Mаnifestаcijа će kаo i do sаdа biti održаnа nа mestu zvаnom „Tri lokve“ nа 1.350 metаrа nаdmorske visine… »

UPOZORENJE Što dalje od divljih kupališta

Jugmedia 06.06.2018
Zamenik komandanta Ronilačke jedinice Žandarmerije Igor Grcić, pred početak nove kupališne sezone, apelovao je danas na građane da ne koriste divlje plaže i da se na kupalištima ponašaju odgovorno. On je pozvao građane da se ponašaju odgovorno… »

(VIDEO, FOTO) „Josif Pančić“, škola sa 90 posto odlikaša

Jugmedia 06.06.2018
Osmogodišnja matična škola „Josif Pančić“ u leskovačkom selu Orašcu smeštena je u bajkovitoj prirodi čije se školsko dvorište, ali i unutrašnjost, ni po čemu ne razlikuju od gradskih, ali ima nešto što ovu obrazovnu ustanovu sa 75… »

Presreo ga u centru grada i oteo torbicu sa devizama

Jugmedia 06.06.2018
Leskovački policaajci rasvetlili su tešku krađu izvršenu na drzak i bezobziran način i uhapsili tridesetšestogodišnjeg Ž.R. iz ovog grada. On se sumnjiči da je juče, u jutarnjim časovima, u užem centru Leskovca, prišao sa leđa… »

Zamena vodovodne mreže u još pet gradskih ulica

Jugmedia 06.06.2018
Rekonstrukcija ulice Slobodana Penezića počela je danas radovima na zameni na rekonstrukciji vodovodne mreže u dužini od 236 metara, u nastavku realizacije KFV programa. Ova ulica je prva među pet ulica u gradu koje će biti kompletno rekonstruisane… »