Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 06.06.2018

Zvezde pevaju zvezde 3 Neverne bebe učestvuju u projektu Radia S

Kurir 06.06.2018
Nastavlja se projekat Radia S „Zvezde pevaju zvezde 3“ - Više pesama koje voliš. Danas je premijerno predstavljena pesma Daire koju su u svojoj verziji izvele Neverne bebe, a u originalu je to legendarni bend Smak. Milan, vođa Nevernih beba je… »

Bila je veoma popularna jugoslovenska glumica: A onda je njenu karijeru prekinula užasna tragedija! Ceo region i danas plače…

Kurir 06.06.2018
Ena Begović bila je veoma popularna jugoslovenska glumica tokom osamdesetih i devedesetih godina, a onda je njen put prekinula užasna tragedija. Ona je igrala u brojnim filmovima, poput "Pad u Italiji", "Čaruga", "Četverored" i sarađivala sa imenima… »

Beže od društvenih mreža glavom bez obizira: Ove slavne ličnosti ne podnose Instagram, Fejsbuk i Tviter!

Kurir 06.06.2018
U jeku popularnosti Instagrama i Tvitera, i holivudski glumci osvajaju ove društvene mreže. Ali, postoje i oni koji uporno od toga beže. Anđelina Džoli Pre nekoliko godina, Anđelina Džoli je prvi put posetila Amazon.com, ali nije se mogla nositi sa… »

Uzbuđenje raste: Vuk Kostić podelio detalj sa snimanja serije ubice mog oca! Evo šta je poručio publici! (foto)

Kurir 06.06.2018
Poznati glumac Vuk Kostić snima novu sezonu popularne serije "Ubice mog oca", a koliko je uzbuđen zbog toga pokazuje i fotografija koju je postavio na Instagram. Naime, snimanje dugo iščekivane treće sezone je počelo, a Vuk u seriji igra sa bivšom… »

Nepotizam u Narodnom pozorištu se nastavlja: Gatalica zaposlio ćerku

Kurir 06.06.2018
Jedna od novih saradnica nacionalnog teatra je i naslednica predsednika Upravnog odbora, koja je angažovana da piše knjigu, po ideji svoga oca. Na poslovima u Narodnom pozorištu, nakon reditelja Juga Radivojevića, nedavno je angažovana i ćerka pisca… »

Svi su obožavali Bebana iz porodičnog blaga: Vukašin se sad bavi samo muzikom, a posle 20 godina progovorio o ulozi koja ga…

Kurir 06.06.2018
Muzičar Vukašin Marković prvi put se u javnosti pojavio još pre 20 godina u ulozi Bebana u seriji "Porodično blago". Sada je Marković, gostujući kod Jovane i Srđana u jutarnjem programu Prva TV, prvi put progovorio o ulozi koja ga je proslavila i… »

Na EXIT stiže i vodeća techno zvezda nove generacije Joseph Capriati!

Kurir 06.06.2018
Ovogodišnje finale EXIT festivala, ne prestaje da raste u svojim, sad već izvesno istorijskim dimenzijama, pa je program završne noći upravo postao još veći! Na Dance Arenu, jednu od vodećih svetskih elektronskih pozornica, u nedelju 15. jula… »