Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 06.06.2018

Poverenik zabranio privatnoj firmi obradu podataka s aplikacije "Izabrani doktor"

Moj Novi Sad 06.06.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić rekao je na koferenciji za medije da je veoma problematično to što je više od 10.000 ljudi preuzelo aplikaciju za samo sedam dana, a da ne znaju kome su i u… »

Kantautorski festival "Poezika" 8. i 9. juna u Kulturnom centru Novog Sada

Moj Novi Sad 06.06.2018
Festival promoviše autentične muzičke ličnosti i bendove u čijim su autorskim delima podjednako važni i muzika i stihovi, promoviše interkulturni dijalog i uspostavljanje saradnje u regionu. Ove godine Festival se održava osmi put, a novosadskoj… »

Adice bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 06.06.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 6. juna, do 13 sati biti naselje Adice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz JKP "Vodovod i… »

Isključenja struje za četvrtak, 7. jun

Moj Novi Sad 06.06.2018
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Čeneju, Rakovcu, Beočinu i Sremskim Karlovcima. Novi Sad: • povremeno između 8 i 10 sati: Futoška 57-125, Novaka Radonjića 1 • od… »

NOVI SAD: Najavljena utakmica Srbija - Nemačka i karte puštene u prodaju

Moj Novi Sad 06.06.2018
Danas je održana konferencija za novinare povodom najave utakmice seniorske reprezentacije Srbije protiv Nemačke u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini. Konferenciji su prisustvovali gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević… »

NOVOSAĐANI: Muzičkom terapijom do boljeg društva

Moj Novi Sad 06.06.2018
U eri kiča i šunda, kada se muzički tonovi koriste da prizovu ono najprimitivnije i najgore u ljudskoj prirodi, odlučio je da upravo muzikom širi dobro među ljudima. Originalnim pristupom populariše kvalitetnu muziku među mladima i na taj način… »

Dva razloga zbog kojih ne bi trebalo brisati lice peškirom posle umivanja

Moj Novi Sad 06.06.2018
Čini se da imamo mnogo navika koje nisu ispravne. Takav je slučaj i sa brisanjem lica nakon umivanja. Barem su dva razloga za to, navodi stručnjak za kožu Džoslin Petroni. Ona tvrdi da je koža našeg lica poput sunđera nakon umivanja, pa je ne… »

Čime šarmira svaki horoskopski znak

Moj Novi Sad 06.06.2018
Neki znaci horoskopa su velikodušni i to je ono najšarmantnije na njima, znatiželja itekako može biti šarmantna, a neki znaci vas vrlo brzo mogu osvojiti svojim zaštitničkim stavom i pružanjem podrške i oslonca. Ovan Zodijački znak Ovna… »

Otvorena suvenirnica Univerziteta u Novom Sadu

Moj Novi Sad 06.06.2018
Studenti, nastavnici i zaposleni na Univerzitetu, kao i svi građani, u Suvenirnici će imati priliku da kupe pažljivo odabrane promotivne predmete. Prodavnica je otvorena danas, 6. juna, a smeštena je u Info-centru Univerziteta u Novom Sadu, u… »

Da li znate koliko puta dnevno pogledate u mobilni telefon?

Moj Novi Sad 06.06.2018
On je naš najbolji prijatelj. Uvek je tu za nas, barem dok se baterija ne istroši. Verovali ili ne, prosečna osoba otključa telefon 110 puta dnevno. Da li ste znali da naš životni saputnik ima 18 puta više bakterija nego dugme za puštanje vode na… »