Izvor: Mondo/Hronika arhiva vesti 06.06.2018

Pucnji na Novom Beogradu: Bez pritvora ocu dečaka

Mondo 06.06.2018
Viši sud u Beogradu odbio je danas predlog tužilaštva da odredi pritvor fudbalskom menadžeru iz Beograda Z. G. (49) koji je u nedelju pucao u noge bračnom paru K.J. (40) i S.J. (43). Foto: Mondo/Goran Sivački Z.G. je osumnjičen da je upucao u noge… »

Novi šokantan snimak nasilja u Srbiji! Video

Mondo 06.06.2018
Još jedan uznemirujući snimak na kome se vidi tinejdžerka kako viče, preti i udara drugu tinejdžerku osvanuo je na društvenim mrežama. Foto: Tanjug/video/printscreen Scenu vršnjačkog nasilja snimila su druga prisutna deca koja su se, kada se… »

Likvidiran muškarac u Kruševcu!

Mondo 06.06.2018
Nešto posle deset časova ispred starog hotela "Golf" u kruševačkom naselju Prnjavor, dogodilo se ubistvo. Ubijen je muškarac čiji je sin likvidiran pre mesec dana, takođe u Kruševcu. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Muškarac D. S. je pogođen sa… »

Drama na Zelenom vencu: Napadnuti učenici

Mondo 06.06.2018
Napadnuti su učenici srednje Ugostiteljsko turističke škole...Uhapšen osumnjičeni. Foto: Mondo/Goran Sivački Dvojica učenika (17) srednje Ugostiteljsko turističke škole lakše su povređena ispred zgrade ove obrazovne ustanove u Jug Bogdanovoj… »

Trola u Beogradu isekla prolazniku vrat!?

Mondo 06.06.2018
U nesvakidašnjem saobraćajnom incidentu, koji se dogodio na uglu Ulica kneza Miloša i Nemanjine, povređen je pešak, muškarac star 56 godina. Foto: MONDO/Stefan Stojanović On je pukom srećom preživeo, kada je kontkatna trola s linije 41L spala sa… »