Izvor: Niške vesti arhiva vesti 06.06.2018

Završene prve „Igre bez granica“. Pobedila ekipa „Radoja Domanovića“

Niške vesti 06.06.2018
Učenici Osnovne škole „Radoje Domanović“ pobednici su prvih „Igara bez granica“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i učešće deset osnovnih škola sa područja ove opštine, održanih od 4. do 6. juna u Parku Svetog Save. Oni su svojoj… »

Vidovdanski sabor na Suvoj planini

Niške vesti 06.06.2018
Prema njegovim rečima, mаnifestаcijа će kаo i do sаdа biti održаnа nа mestu zvаnom „Tri lokve“ nа 1.350 metаrа nаdmorske visine. “Prvog dana planiran je dolazak posetilaca, postavljanje šatora i druženje uz logorsku vatru i… »

Preminuo pomoćnik gradonačelnika Niša

Niške vesti 06.06.2018
Prof. dr Goran S. Đorđević, redovni profesor Elektronskog fakulteta u Nišu i pomoćnik gradonačelnika Niša za oblast naprednih tehnologija, preminuo je danas u 55. godini, posle duge i teške bolesti. Elektronski fakultet upisao je 1983. godine, a… »

NEVREME U NIŠU: Pljusak, grmljavina, grad, poplave (FOTO+VIDEO)

Niške vesti 06.06.2018
Prema rečima dežurnog meteorologa u opservatoriji Tvrđava palo je oko 20 litara kiše po metru kvadratnom. Jak pljusak trajao je oko pola sata, a na području gradske Tvrđave na kratko je pao i grad. Zabeleženo je i nekoliko udara groma na teritoriji… »

Na deponiji „Bubanj“ ima prostora za odlganje otpada

Niške vesti 06.06.2018
On je kazao da, dok „Keleš“ ne bude otvoren, postoji prostor da na deponiji „Bubanj“ bude formiramo sanitarno polje S5 po svim zakonskim normama. Prema njegovim rečima, čitava stvar, kada je u pitanu „Keleš“ nalazi se u rukama Regionalne… »

Koncert koji se ne propušta – “Brkovi” u petak u Banovini! (VIDEO)

Niške vesti 06.06.2018
“Raduje me što ponovo nastupamo u Nišu. Ovo je naš drugi nastup u tom gradu. Opet u Banovini, ali ovaj put samostalno. U medjuvremenu smo od ljudi dobili gomilu poruka i poziva za gostovanje i eto to se napokon ostvaruje. Obići ćemo neka stara… »

Koncert Kristijana Vučkovića u NKC-u

Niške vesti 06.06.2018
Kristijan Vučković rođen je 1999. godine u Nišu i učenik je IV razreda Srednje muzičke škole, odseka za klavir, u klasi profesora Borivoja Mladenovića. Dobitnik je brojnih nagrada na domaćim i internacionalnim takmičenjima. Na koncertu sa… »

Berba višanja na pragu, otkupna cena duplo niža od prošlogodišnje?

Niške vesti 06.06.2018
U gradskom Sekretarijatu za poljoprivredu kazali su da je kvalitet ovogodišnjeg roda je nešto slabiji u odnosu na prošlu godinu zbog suše u periodu sazrevanje višnje. “Očekuje se da otkupna cena višanja u jeku berbe, u zavisnosti od kvaliteta… »

MAME SE ORGANIZOVALE i pokrenule akciju prikupljanja benkica i pelena za porodilište

Niške vesti 06.06.2018
Mame su želele da obnove odeću za bebe, jer je postojeća pohabana i dotrajala. Iako postoji još stvari koje treba poboljšati, mame su rešile da se same organizuju i počnu od osnovnih stvari koje su prve i neophodne. „Potrebno je da donirane… »

Pantelej domaćin „Rolerijade 2018.“

Niške vesti 06.06.2018
Svi zainteresovani da se nadmeću na rolerima mogu se prijaviti putem fb stranice organizatora – SK „Extreme“, na telefon 064 1275 000 ili na mail sportskiklubextreme@hotmail.com.Takođe mogu se prijaviti na licu mesta, sat vremena pre početka… »