Izvor: OK radio arhiva vesti 06.06.2018

Amerika pomaže žrtvama trgovine ljudima u Vranju

OK radio 06.06.2018
Vranje je jedan od osam gradova u Srbiji koji će doboti sredstva iz donacije Sjedinjenih američkih država za pomoć žrtvama trgovine ljudima. Ambasada SAD u Beogradu saopštila je u sredu da je Amerika donirala 750.000 američkih dolara za pomoć… »

Milenković glasao za izbor projekta

OK radio 06.06.2018
U Uslužnom centru Gradske uprave i na šetalištu otvoreni su punktovi za glasanje za jedan od tri projekta, koji će biti finansiran sredstvima koje je Vranje dobilo u nagradnoj igri ”Uzmi račun i pobedi”, a svoj gla sprojektu dao je I… »

USAID i Vranje poklonili smećar komradu

OK radio 06.06.2018
Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) kroz projekat „Jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za reagovanje na migrantsku krizu” i grad Vranje donirali su JKP „Komrad” kamion za odnošenje smeća. Realizaciju projekata pomogli su UNDP… »

16,4 Miliona na konkursu za poljoprivrednike

OK radio 06.06.2018
Gradsko veće dalo je saglasnost o raspisivanju konkursa za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2018. godini na teritoriji grada Vranja. Pravo da se prijave imaju porodična poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih… »

Muzej blokiran zbog neosnovanog bogaćenja

OK radio 06.06.2018
Presudom Osnovnog suda, a na osnovu tužbe stanara iz solitera D u bloku Pošta - banka u Vranju za korišćenje prostorija u zgradi od strane umetnika, račun Narodnog muzeja blokiran je za skoro 3,9 miliona dinara. Prema rečima direktora Saše… »

Niš: Privedeni predsednik opštine i poverenik SNS

OK radio 06.06.2018
Priveden zamenik predsednika GO Palilula i poverenik SNS. Zbog opasnosti od bekstva – određeno im zadržavanje u pritvoru. Policija u Nišu je, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije ovdašnjeg Višeg javnog tužilaštva, uhapsila… »

Novo telo za istragu posledica NATO bombardovanja

OK radio 06.06.2018
Vranje - Koordinaciono telo sastavljeno od stručnjaka raznih profila, koje će ispitivati posledice NATO bombardovanja na ljude i životnu sredinu, biće formirano u utorak, 12. juna, saznaju „Večernje novosti". Telo čije je osnivanje inicirala grupa… »

Predtakmičenje za Guču i ove godine u Hanu

OK radio 06.06.2018
Takmičenje trubačkih orkestara „Oj Moravo“, koje će najuspešnijima obezbediti učešće na finalnoj večeri 58. Dragačevskog sabora u Guči, i ove godine se održava u Vladičinom Hanu. Takmičenje se održava drugi put za redom, i to 29. juna… »

In memoriam: Dr Čedomir Stefanović

OK radio 06.06.2018
U Vranju je, posle duže i teške bolesti, u utorak preminuo dr Čedomir Stefanović, poznati internista u penziji. Povodom smrti dr Čedomir Stefanovića, u sredu je u Zdravstvenom centru (ZC) u Vranju održan komemorativni skup, uz prisustvo članova… »

Horoskop za 6. jun

OK radio 06.06.2018
Pred vama je horoskop za sredu 6. jun. Foto: Mondo. Ovan Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, dok ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime. Posao: Zbog različitih pravila i poslovnih… »