Izvor: Pravda arhiva vesti 06.06.2018

Pravi zločinci Bramerc i Meron, o srpskim herojima: Karadžić i Mladić...

Pravda 06.06.2018
Žalbeni postupak u predmetu Radovana Karadžića trebalo bi da bude okončan do kraja godine, a u predmetu Ratka Mladića do kraja 2020, najavili su danas glavni tužilac Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove (MIKT) Serž Bramerc i… »

Veseli vojnik: Ukrao tenk i vozio ulicama grada (video)

Pravda 06.06.2018
Oklopno vozilo koje jure policijski automobili uz sirene slika je snimljena na putu u američkoj državi Virdžiniji, koja je u potpunosti ličila na situaciju iz popularnih kompjuterskih igara iz "Grand Theft Auto" serijala. Vojni oklopni transporter… »

Nešto se valja: Hoće li evropske države ukrstiti koplja — zbog Kosova

Pravda 06.06.2018
Direktno uključivanje pojedinih članica EU, kao što je Španija, u dijalog Beograda i Prištine mogao bi da utiče na pregovore utoliko da se srpski glas jače čuje. Ali tu su i interesi Nemačke i Francuske... Pojedine članice EU zatražile su… »

Vulin: EU da se ogradi od izjave Apostolove o Srbima na Kosovu i Metohiji

Pravda 06.06.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da, ako Evropska unija hoće da povrati poverenje Srba, onda će morati da se ogradi od izjave šefice kancelarije EU na KiM Natalije Apostolove. "Reći da je nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji… »

Asad ipak ne čeka kraj Ramazana: Noćas počeo veliki napad saa u istočnoj Dari (video)

Pravda 06.06.2018
Noćas su militanti u Dari neprijatno iznenađeni. U 23 časa po lokalnom vremenu, to jest, u 22 časa po srednjeevropskom vremenu, jedinice Sirije Arapske Armije su počele snažni napad na položaje militanata u južnoj Siriji. Mada je bilo nekih… »

Velika eksplozija: Skladište saa odletelo u vazduh (video)

Pravda 06.06.2018
Velika eksplozija potresla je zapad Hame. Masivna eksplozija desila se danas u zapadnoj Hami. Skladište municije Sirijske Arapske Armije je odletelo u vazduh. Prema tvrdnjama vojnih izvora, do eksplozije je došlo zbog izbijanja vatre u skladištu, a ne… »

Amerikanci pokazali zube u Siriji: Objavili fotografije njihovog arsenala u... (foto)

Pravda 06.06.2018
U želji da parira Rusima i pokaže svoju moć, američka vojska je objavila fotografije sopstvenih trupa u Siriji. Da bi malo bili u medijima i pokazali svojim saveznicima u Siriji da su još tu, Amerikanci su izbacili seriju fotografija iz jedne od… »

Jao!!! Luni Ispala ribica, Sloba je odmah zgrabio! Đoganijeva i Radanović zgadili Srbiju! (video)

Pravda 06.06.2018
Tokom ovih devet meseci, koliko traje rijaliti "Zadruga", od Lune Đogani smo videli i čuli svašta. Osim što se upustila u romansu sa oženjenim čovekom, pa onda histerisala kada se njegova žena pojavila u rijalitiju, ona je često imala… »