Izvor: RTV/Hronika arhiva vesti 06.06.2018

Još jedan snimak vršnjačkog nasilja osvanuo na mrežama

RTV 06.06.2018
BEOGRAD - Još jedan uznemirujući snimak na kome se vidi tinejdžerka kako viče, preti i udara drugu tinejdžerku osvanuo je na društvenim mrežama. Scenu vršnjačkog nasilja snimila su druga prisutna deca koja su se, kada se situacija zaoštrila… »

Ubistvo u Kruševcu: Posle sina, likvidiran i otac

RTV 06.06.2018
KRUŠEVAC - Nešto posle deset časova ispred starog hotela "Golf" u kruševačkom naselju Prnjavor, dogodilo se ubistvo, saznaje RTS. Muškarac D. S. je pogođen sa više hitaca iz vatrenog oružja. D. S. (71) je od ranije poznat policiji, čiji je sin… »

Beograd: Četvoro povređeno u saobraćajkama

RTV 06.06.2018
BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, kazao je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, prva nezgoda se dogodila u 19.24 na Voždovcu u ulici Mirče… »

Uhapšen državljanin Srbije u Hrvatskoj

RTV 06.06.2018
SLUNJ - Državljanin Srbije star 60 godina osumnjičen je u Hrvatskoj da je za unapred dogovoreni novčani iznos, u nehumanim uslovima, u kombi vozilu prevozio 23 migranta, u nameri da im omogući da ilegalno izađu s teritorije Hrvatske i uđu u druge… »

Ljumović, ubica svog oca - neuračunljiv, lečenje umesto suđenja

RTV 06.06.2018
BEOGRAD - Radoš Ljumović (36) koji je zimus u porodičnom stanu ubio oca u Resavskoj ulici ubio oca Branimira Ljumovića (79) proglašen je neuračunljivim, nakon obavljenog neuropsihijatrijskog veštačenja. Utvrđeno je da je u vreme izvršenja… »