Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 06.06.2018

Mamićima 11 godina i 4 meseca zatvora

Sandžak haber 06.06.2018
ZAGREB – Osječki Županijski sud izdao je nalog za hapšenje bivšeg čelnika Dinama i aktuelnog savetnika u tom zagrebačkom klubu Zdravka Mamića koji je danas prvostepeno osudjen na 6,5 godina zatvora, javili su hrvatski mediji. Prema hrvatskom… »

PRIJEPOLJE: MALINARI PREKINULI BLOKADU PUTA, SLEDE RAZGOVORI SA NADLEZNIM (VIDEO)

Sandžak haber 06.06.2018
PRIJEPOLJE – Prijepoljski malinari, koji su od subote 2. juna kod Prijepolje držali pod blokadom saobraćaj ka Crnoj Gori nezadovoljni otkupnim cenama, prekinuli su blokadu sinoć oko 23 sata. Prijepolje: Malinari prekinuli blokadu puta, slede… »

PREDMETI ZADUŽENIH U ŠVAJCARCIMA BIĆE REŠENI DO 1. OKTOBRA

Sandžak haber 06.06.2018
BEOGRAD – Predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević rekao je danas predstavnicima Udruženja za zaštitu korisnika bankarskih usluga CHF Srbija da će taj sud ;sve predmete u vezi sa kreditima gradjana zaduženih u švajcarskim francima… »

Azemović očekuje šansu u Domžalama

Sandžak haber 06.06.2018
Fudbaler Domžala Emir Azemović rekao je da veruje da će mu nastupi u mladoj selekciji Crne Gore poboljšati status u tom slovenačkom prvoligašu, koji će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope. “Nisam dobio veliku šansu, ali… »

TRAVIO: Čuveni zalazak sunca i idealni porodični hoteli

Sandžak haber 06.06.2018
Aquasis Ne samo tragovi antičke, već i još dvanaest drugih civilizacija je ostavilo ponešto od svojih tekovina u ovom lepom i mirnom gradu. Aquasis Na 75 kilometara od aerodroma u Antaliji, nalazi se Side, antički grad neprocenljive lepote. Širom… »