Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Saobraćajnice i jutros bile blokirane, intervenisala policija (foto)

BK TV 11.06.2018
Sve je stalo! Most Gazela nakratko je jutros bio blokiran u pravcu ka aerodromu dok policija nije uklonila osam vozila koja su blokirala prolaz ostalima u toj traci. Gazela: 8:35 #blokada #protest pic.twitter.com/qS67SjUZz0 — Impresionista… »

Stefanović o blokadi puteva: Neodgovorno ponašanje, vlada ne popušta pred pritiscima

BK TV 11.06.2018
Time što zaustavljaju vozila u saobraćajnim trakama čine i prekršaj zakona, za koje su propisane novčane kazne, ističe Stefanović. Vlada Srbije je spremna sa svima da razgovara, ali ne pod pritiskom ulice, poručio je danas potpredsednik vlade i… »

Umetnik Dragan Coha pronađen mrtav na trotoaru!

BK TV 11.06.2018
Ispred Galerije likovnih umetnosti pronađen je mrtav umetnik Dragan Coha, navela je Policijska uprava za Grad Beograd. Telo bez vidnih povreda zatečeno je u 13 časova i 20 minuta na trotoaru ispred Galerije likovnih umetnosti u Pariskoj ulici broj 16… »

Protesti vozača izmiču kontroli! Policija intervenisala i sprečila blokadu u Beogradu, ima uhapšenih! (video)

BK TV 11.06.2018
Posle prvih jutarnjih protesta zbog poskupljenja goriva, kada je došlo do blokada pojedinih saobraćajnica u Beogradu, Novom Sadu, ali i drugim delovima Srbije, policija je ovog popodneva reagovala u prestonici i sprečila zatvaranje auto-puta i mosta… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 12. jun 2018. godine!

BK TV 11.06.2018
BKTVNews za vas je pripremio pregled naslovnih strana za 12. jun. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 12. jun pišu o blokadi puteva širom Srbije, gazdi… »

Izdato novo upozorenje: Snažno nevreme pogodiće ove krajeve Srbije (tabela)

BK TV 11.06.2018
Ne izlazite bez kišobrana. Prema najavama meteorologa do 17:33 časova na jugoistoku i istoku Srbije, kao i na severu Bačke, kratkotrajni plјuskovi sa grmlјavinom. FOTO: Printscreen RHMZ Republički hidrometeorološki zavod izdao je i upozorenje na… »

Protesti u Srbiji! Ko blokira saobraćaj - sledi kazna?

BK TV 11.06.2018
Protesti zbog cene goriva već danima blokiraju saobraćaj u Srbiji, a od danas su na snazi nova pravila i upozorenja za demonstrante. Policijski službenici upozoravali su jutros vozače koji su blokirali saobraćajnice na posledice do kojih njihovi… »

Ružić najavio: Uskoro upis promene pola u matične knjige

BK TV 11.06.2018
Tim rešenjem realizuje jedna od mera za prihvatanje rodne raznolikosti kao sastavnog dela modernog evropskog društva, kaže ministar Ružić. Ubuduće će u matične knjige biti omogućen upis promene pola, na osnovu potvrde zdravstvene ustanove… »

Vozači, prekoračite li ovu brzinu, na kućnu adresu će vam stići paprene kazne!

BK TV 11.06.2018
Novi Zakon o saobraćaju kojim je najveća dozvoljena brzina na auto-putevima u Srbiji stupio je na snagu od 1. juna. Tako je sada predviđeno da se automobili kreću najvećom brzinom od 130 kilometara na sat, a počela je i zamena starih tabli na kojima… »

RHMZ izdao upozorenje: Od srede do petka moguće nepogode, na snazi meteoalarm

BK TV 11.06.2018
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na nestabilno vreme s pljuskovima, grmljavinom i lokalnim vremenskim nepogodama koje se očekuje od srede do petka. Takođe, očekuje se količina padavina veća od 20 mm za tri sata, kao i olujni… »