Izvor: InfoKG/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Brnabićeva i Šarčević pozvani na sednicu Saveta kragujevačkog Univerziteta

InfoKG 11.06.2018
Sednica Saveta Univerziteta u Kragujevcu, na kojoj će biti razmatrano rešenje ministra prosvete Mladena Šarčevića o razrešenju rektora ove visokoškolske ustanove Nebojše Arsenijevića, zakazana je za ponedeljak, 18. jun. Predsednik Saveta… »

Bahat, podrugljiv, vickast Radomir? - "Gradonačelnik ima DOSTA SAVETNIKA"! (Foto)

InfoKG 11.06.2018
Odbornička pitanja izgleda baš i nisu svetla tačka kragujevačkog parlamenta. Neretko se sa skupštinske govornice može čuti da odgovori na ista nikako da stignu ili nisu zadovoljavajući, a sada smo svedoci jednog, u javnosti okarakterisanog bahatim… »

“Leto u gradu za decu i mlade“ ispunjeno brojnim besplatnim aktivnostima

InfoKG 11.06.2018
Kancelarija za mlade i Grad Kragujevac i ove godine, već tradicionalno, organizuje “Leto u gradu za decu i mlade“. Program se sastoji iz niza aktivnosti - sportskih, edukativnih, kreativnih i zabavnih. Tokom leta biće organizovane radionice za… »

„Vrapčić“: Priča o životu Edit Pjaf u Teatru

InfoKG 11.06.2018
Predstava „Vrapčić“, priča o životu Edit Pjaf, po tekstu Nataše Ilić i u režiji Miloša Jagodića, biće odigrana sutra od 20 časova na sceni Joakim Vujić u Knjaževsko srpskom teatru. Komad je rezultat saradnje najstarijeg i najmlađeg… »

Predstava „Peščanik" na PMF-u

InfoKG 11.06.2018
Predstava „Peščanik", po romanu Danila Kiša, a u režiji Kostadina Stojadinova, u izvedbi Akademskog pozorišta Studentskog kulturnog centra Kragujevac, biće odigrana sutra od 20 sati u sali PMF-a. Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra… »

Pogledajte kako je izgledala Tamarina akcija renoviranja onkološkog odeljenja Klinike za pedijatriju (VIDEO)

InfoKG 11.06.2018
Ekipa emisije “S Tamarom u akciji” renovirala je onkološkog odeljenja Klinike za pedijatriju u kragujevačkom Kliničkom centru, a gledaoci su bili u prilici da ovu specijalnu epizodu pogledaju prošlog petka na RTS-u. Zanimljivo je i da je tokom… »

Rekonstrukcija krova na zgradi GAS-a, u planu i fasada

InfoKG 11.06.2018
U toku je rekonstrukcija krova na zgradi u kojoj je smeštena Gradska agencija za saobraćaj, a vrednost radova je oko 1,8 miliona dinara. Radovi će biti okončani u narednih desetak dana. U planu je da se u bliskoj budućnosti renovira i fasada na ovom… »

Nikolić: “CMEC” zainteresovan za izgradnju ELEKTRANE u Kragujevcu

InfoKG 11.06.2018
Izgradnja elektrane u Kragujevcu, za šta je zainteresovana kineska kompanije "CMEC", bila bi ogromna podrška industriji u narednih 20 godina, ocenio je gradonačelnik Radomir Nikolić, prenosi N1. “Kragujevac je najbolje odredište za njihov projekat… »

Galija i Osvajači besplatno za Kragujevčane

InfoKG 11.06.2018
Legendarne rok grupe "Galija" i "Osvajači" održaće 20. juna od 21 čas besplatan koncert za Kragujevčane u prostoru Kneževog arsenala, povodom dva veka od proglašenja Kragujevca za prestonicu Srbije. Galija je jedna od najistaknutijih grupa domaćeg… »