Izvor: Jug press/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

U Leskovcu policija trenira strogoću: “Paukom” pokušali da ukloni automobil sa protesta

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC U Leskovcu je na samom kraju današnjih protesta građana nezadovoljnih odlukom Vlade o povećanju cene benzina policija pokušala “paukom” ukloni vozilo koje je bilo prvo u koloni . Pedesetak automobila je blokiralo prolaz u centru grada u… »

U Vranju otvorene Sportske igre mladih

Jug press 11.06.2018
VRANJE Ispred Sportske hale u Vranju paljenjem baklje prijateljstva, u ponedeljak, su svečano otvorene četvrte Sportske igre mladih. Pozdravljajući decu učesnike iz Pčinjskog upravnog okruga i goste iz okruženja, gradski većnik za sport Nenad… »

SNS: Dragan Stevanović nije smenjen sa funkcije u stranci

Jug press 11.06.2018
VRANJE Potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju Goran Nikolić demantovao je danas da je koordinator naprednjaka za jug Srbije Dragan Stevanović smenjen sa funkcije u stranci. On je dodao da bi njemu i vranjskim naprednjacima bilo… »

Server: O stolici u UN za Kosovo odlučuje Moskva a ne Beograd

Jug press 11.06.2018
PRIŠTINA-VAŠINGTON Američki analitičar Danijel Server je za današnji Zeri izjavio, “Za stolicu Kosova u UN odlučuje Moskva a ne Beograd, ovaj cilj je teško ostvariv pregovorima ukoliko se i Beograd bude slozio, tokom finalne faze dijaloga… »

Glišić tvrdi : Kome se utvrdi krivica, “leti” iz SNS

Jug press 11.06.2018
BEOGRAD Funkcioneri iz redova Srpske napredne stranke (SNS) koji budu pravosnažno osuđeni ostaće bez partijske knjižice, izjavio je za današnje “Večernje novosti” predsednik Izvršnog odbora SNS, Darko Glišić. On je, kako se navodi, odgovarao… »