Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

LEDAMUS 2018 : Nastupili horovi “Branko” i “Zvezdice”

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC U okviru Ledamus-a 2018. Muzička škola “Stanislav Binički” organizovala je koncert duhovne muzike. Mesto dešavanja bila je crkva Odžaklija. Nastupili su Crkveni hor „Branko” sa dirigentom Miroljub Cvetković i dečiji crkveni hor… »

Odbor SNS u Vranju jedan od najboljih

Jug press 11.06.2018
VRANJE Predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju, Slaviša Bulatović je na konferenciji za novinare izjavio da je centrala stranke Gradski odbor u Vranju ocenila kao jedan od najboljih u Srbiji. „Ponosan sam na to jer u Srbiji stranka ima 160 odbora. Sve… »

Vranjski naprednjaci zadovoljni rezultatima koje su ostvarili za dve godine vlasti

Jug press 11.06.2018
VRANJE Prvi čovek grada dr Slobodan Milenković sumirajući rad lokalne samouprave je rekao da su tri najvažnija projekta koje je aktuelna vlast u Vranju uradila za protekle dve godine. „Najveći uspeh je završetak radova na izgradnji Hirurškog… »

Direktorka zadovoljna prijemnim za IT odeljenje

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC Više smo nego zadovoljni načinom na koji je protekao prijemni za novo IT odelenje“ rekla je direktorka Gimnazije Dragana Cvetanović i dodala je Leskovac bio jedan od punktova u Srbiji gde je polagan prijemni. „Kod nas je došlo 143… »

Gradonačelnik i direktor tvrde: Niš među gradovima sa najnižom cenom daljinskog grejanja

Jug press 11.06.2018
NIŠ Gradska toplana Niš jedina je toplana u Srbiji koja je pred početak sezone 2017/18 izvršila sniženje cena za 4,20 posto u fiksnom i 6,7 procenata u varijabilnom delu, čime je grejanje u Nišu svrstano među najjeftinije u Republici – čulo se… »

Poskupljuje taksi prevoz u Nišu

Jug press 11.06.2018
NIŠ Gradsko veće na svojoj poslednjoj sednici usvojilo je predlog da cena starta za taksi prevoz na području grada Niša poskupi za 20 dinara. Umesto 80 dinara, koliko se start do sada naplaćivao, novim cenovnikom predlaženo je povećavanje starta u… »

U bazi “JUG” počela vežba “Platinasti vuk”

Jug press 11.06.2018
BUJANOVAC Svečanom ceremonijom otvaranja u bazi „Jug“ danas je počela međunarodna vežba „Platinasti vuk 18“, koja trajati do 22. juna ove godine. Na vežbi će učestvovati oko 500 oficira, podoficira i vojnika oružanih snaga Sjedinjenih… »

U Grdelici Vlatko Stefanovski, Tropiko, Andjelković, Dinča

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC-GRDELICA U pripremi je interesanto leto u Grdelici, gde će biti dosta koncerata i raznih manifestacija. Sve će se dešavati od 6. jula do 15. avgusta. Direktor Doma kulture u Grdelici Marko Trivunić napomenuo je da će u toku „Grdeličkog… »

Za behaton ploče na 17.000 metara kvadratnih trideset osam miliona

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC Konferenciju za medije povodom zamene starih trotoarskih ploča u ulici Stojana Ljubića (od Gimnazije do Narodnog muzeja) održao je gradonačelnik Goran Cvetanović i rekao da je već nekoliko godina pokušavao da kod predstavnika republičkih… »

Završeni radovi na sanaciji krova na Gimnaziji

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC Povodom okončanja radova na sanaciji krova zgrade Gimnazije održana je konferencija za medije na kojoj je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao da je u okviru ovog projekta izvršena demontaža i ugradnja novih ploča na površini od… »