Izvor: Kurir/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Uhapšeni nasilnici sa zrenjaninskog puta: Pretukli muškarca i oteli mu torbicu sa 300 evra!

Kurir 11.06.2018
Večeras su uhapšena trojica muškaraca koji su tokom blokade saobraćaja na Zrenjaninskom putu, fizička napali B.Milića. Kako su ranije preneli beogradski mediji, do incidenta je došlo jutros oko 8.30 na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana… »

Pakleni talas u Srbiji! Utorak najtopliji dan, čak 34 stepena: Evo kad stiže zahlađenje!

Kurir 11.06.2018
Talas vrelog vazduha stigao je u Srbiju, a vrhunac će dostići u utorak, kada će temperatura iznositi čak 34 stepena! Prema sadašnoj prognozi, to će biti najtopliji dan tokom čitavog leta! U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije… »

Održan prvi sastanak: Mešovita komisije za nestale bebe istražiće svaki slučaj

Kurir 11.06.2018
BEOGRAD - Mešovita komisija formirana sa zadatkom da istraži slučaj nestalih beba održala je danas prvi sastanak, a član komisije Radiša Pavlović kaže da je Vlada pokazala punu posvećenost rešavanju ovih slučajeva. Komisija, u čijem se sastavu… »

Mihajlovićeva: Blokade nedopustive, ugrožavaju prava građana

Kurir 11.06.2018
BEOGRAD - Način na koji jedan broj građana protestuje zbog cene goriva, blokadom saobraćajnica i auto-puta, ugožavajući bezbednost i slobodu kretanja svih drugih građana, nedopustiv je i za svaku osudu, kaže potpredsednica Vlade i ministarka… »

Umetnik Dragan Coha pronađen mrtav: Telo zatekli prolaznici u centru Beograda

Kurir 11.06.2018
Ispred Galerije likovnih umetnosti pronađen je mrtav umetnik Dragan Coha, navela je Policijska uprava za Grad Beograd. Telo bez vidnih povreda zatečeno je u 13 časova i 20 minuta na trotoaru ispred Galerije likovnih umetnosti u Pariskoj ulici broj 16… »

Ministarstvo energetike: O ceni goriva možemo da pričamo civilizovano, ne treba blokirati saobraćaj

Kurir 11.06.2018
Ministarstvo rudarstva i energetike saopštilo je danas da blokiranje prometnih sаobrаćаjnicа u gradovima širom Srbije nije nаčin dа se iskаže nezаdovoljstvo po bilo kom pitаnju, а uz to je i nezаkonito. "Cenа gorivа je pitаnje o kojem… »

Ubili ga dok je nosio kese iz prodavnice, moćnik naručio njegovu smrt? 17 godina čekamo pravdu za ubistvo novinara iz…

Kurir 11.06.2018
Prošlo je 17 godina od kako je novinar Milan Pantić ubijen ispred svoje zgrade. Dopisnik Večernjih novosti iz Jagodine ubijen je u ranim prepodnevnim satima "udarcima tupim predmetom u glavu" kada se vraćao iz prodavnice. Policijska istraga je najzad… »

Nove table osvanule na auto-putevima širom Srbije: Ako prekoračite brzinu od 130 na sat, drakonske kazne vam stižu na kućnu…

Kurir 11.06.2018
Dozvoljena brzina na auto-putevima u Srbiji od 1. juna je 130 kilometara na sat, a kako saznajemo već je počela i izmena tabli sa oznakama za brzinu. Zakon je inače stupio na snagu 1. juna, ali znakovi još nisu bili postavljeni, međutim iz… »

Ovim danima nikako ne krećite na more: Ili ćete čekati satima u koloni

Kurir 11.06.2018
Za manje od mesec dana očekuje se pojačana frekvencija saobraćaja na svim putnim pravcimi koja vode prema moru jer počinje period kada turisti masovno kreću na letovanje. Tada sa svih graničnih prelaza, a neretko i sa naplatnih rampi gledamo… »

Pažnja! Grci skidaju srpske tablice: Upozorenje za sve naše turiste!

Kurir 11.06.2018
Pojedinim turistima iz Srbije letovanje u Grčkoj je preselo pošto nisu poštovali zakone te zemlje! Ono na šta je Kurir već upozoravao počelo je da se obistinjuje. Grčka policija počela je da kažnjava zbog bahatog ponašanja u saobraćaju. Grci… »