Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Tuča tokom blokade: Uhapšena trojica! (video)

Mondo 11.06.2018
Trojica muškaraca osumnjičenih da su jutros pretukli B. M. na Zrenjaninskom putu, tokom blokade zbog cene goriva, su uhapšeni. Foto: Mondo/Goran Sivački U jutarnjim časovima u Beogradu dogodio se incident kada je građanin pretučen od strane grupe… »

Upozorenje meteorologa: Pažnja od srede do petka

Mondo 11.06.2018
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se od srede do petka očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima, grmljavinom i lokalnim vremenskim nepogodama. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Očekuje se količina padavina više od 20 mm za tri… »

"Nije protest zbog goriva, već uvođenje haosa"

Mondo 11.06.2018
Način na koji jedan broj građana protestuje zbog cene goriva, blokadom saobraćajnica i auto-puta, ugožavajući bezbednost i slobodu kretanja svih drugih građana, nedopustiv je i za svaku osudu, kaže Zorana Mihajlović. "Blokade automobila u kojima… »

Nestale bebe: Komisija kreće danas

Mondo 11.06.2018
Mešovita komisija koja će vršiti istrage u slučajevima nestalih beba počinje da radi danas. Foto: Guliver/Getty images, Sean Gallup Komisija, koju sačinjavaju predstavnici državnih institucija i roditelji dece koji sumnjaju da su im deca nestala iz… »

Beograd: Umetnik Dragan Coha pronađen mrtav

Mondo 11.06.2018
Ispred Galerije likovnih umetnosti pronađen je mrtav umetnik Dragan Coha, javio je RTS. Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Telo bez vidnih povreda zatečeno je u 13 časova i 20 minuta na trotoaru ispred Galerije likovnih umetnosti u Pariskoj ulici… »

Vulin: Organizatori protesta, javite se!

Mondo 11.06.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je danas organizatore protesta zbog cene goriva da se ne kriju iza vozača, jer bi sa njima razgovarao ministar finansija, ukoliko bi znao ko su. Vulin je gostujući na televiziji Pink kazao da odluka da li će… »

Bravo: Srpskim osnovcima nagrada iz robotike!

Mondo 11.06.2018
Tim osnovaca iz Srbije osvojio je nagradu za inovaciju na Evropskom takmičenju u robotici Eurobot u Parizu. Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek Na juče završenom takmičenju, tim u sastavu Konstantin Ljepava (6. razred) i Aleksa Boškovi? (7. razred)… »

Ubistvo Milana Pantića: Moćnici još jači od države

Mondo 11.06.2018
Slučaj ubistva Milana Pantića mora da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal, zahtevaju kolege ubijenog novinara iz Jagodine. Istražna komisija uputila na trag lokalnih moćnika i mutne radnje s privatizacijom. Foto: MONDO ilustracija - Nevena… »

Letnja sezona vozova od Beograda od Bara

Mondo 11.06.2018
Letnja sezona saobraćaja vozova od Beograda do Bara počeće 16. juna, najavilo je danas preduzeće Srbija voz. Foto: MONDO/Mladen Stojović Ilustracija Međunarodni dnevni voz za Bar polaziće iz stanice Topčider u 9.21, a večernji u 21.21 časova… »

Bor ponovo postaje grad?

Mondo 11.06.2018
Skupština Republike Srbije, na sutrašnjoj sednici, doneće odluku o proglašenju Bora gradom, javlja Borgradinfo. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Inicijativu za vraćanje Boru status grada, zvanično je pokrenula narodna poslanica Studenka Kovačević 3… »