Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Otvorene Sportske igre mladih

OK radio 11.06.2018
Paljenjem baklje prijateljstva ispred Sportske hale, u Vranju su svečano otvorene četvrte Sportske igre mladih. Kao jedan od 20 gradova domaćina Karavana radosti i prijateljstva, u Vranju su na najvećoj manifestaciji amaterskog sporta, organizovani… »

Univerzitet u Nišu: Više mesta nego brucoša

OK radio 11.06.2018
Niški univerzitet objavio zajednički konkurs za upis studenata u narednu školsku godinu. Na budžet će se upisati 3.158 brucoša, dok će prvu godinu platiti 1.685 studenata. Univerzitet u Nišu je objavio Zajednički konkurs za upis studenata u prvu… »

Konačno počinje da radi Komisija za nestale bebe

OK radio 11.06.2018
Beograd -- Mešovita komisija koja će vršiti istrage u slučajevima nestalih beba, četiri meseca posle osnivanja, dabas počinje sa radom. Komisiju sačinjavaju predstavnici državnih institucija i roditelja dece koji sumnjaju da su im deca nestala iz… »

Teško povređen petogodišnji dečak

OK radio 11.06.2018
Vranje - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Trnava kod Preševa povređen je petogodišnji dečak. Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, do nesreće je došlo usled kontakta „Zastave 10“ vranjskih registarskih oznaka i… »

Milenković: Mural morao da bude prekriven

OK radio 11.06.2018
Vranje - Mural sa likom Bore Stankovića na zgradi u pešačkoj zoni, morao je da bude prekriven, navodi gradonačelnik Slobodan Milenković. - Po prvi put se uređuju fasade, krenuli smo u ozbiljan proces uređenja fasada, ne samo na zgradama koje su u… »

Bulatović: Nismo ponudili SPS - u mesto direktora ZC - a

OK radio 11.06.2018
Slaviša Bulatović, predsednik GrO SPS - a u Vranju, izričito je demantovao navode da je mesto direktora Zdravstvenog centra Vranje ponuđeno socijalistima. Bulatović navodi da će to mesto zadržati SNS. - Glasine su jedno, a mi smo ozbiljni ljudi… »

Dve godine vlasti SNS: Sve za bolji život Vranja (video)

OK radio 11.06.2018
Tri najvažnija projekta koje je aktuelna vlast u Vranju uradila za protekle dve godine su završetak radova na izgradnji Hirurškog bloka, kao i kompletna rekonstrukcija paviljonskog dela stare bolnice, uređenje i oživljavanje Industrijske zone u… »

Inspekcija ispituje slučaj sumnjive diplome

OK radio 11.06.2018
Gradska Prosvetna inspekcija izvršila je nadzor u Osnovnoj školi za obrazovanje odraslih u Vranju nakon saznanja da je jedna od polaznica dobila diplomu ove ustanove mada je u vreme nastave bila odsutna iz zemlje, saznaje OK Radio. Po saznanju da je… »

Sklonite se: Počinje akcija zaprašivanja

OK radio 11.06.2018
Zavod „Visan“ će u ponedeljak i utorak sprovoditi akciju suzbijanja komaraca u Vranju i Vranjskoj Banji. Na teritoriji gradske opštine Vranjska Banja akcija suzbijanja komaraca će biti sprovedena u ponedeljak u periodu od 17 sati i 30 minuta do 22… »

Sazvana Skupština: Odbornici o budžetu i brendu

OK radio 11.06.2018
Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković sazvao je za petak 15. juna 25. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj će biti razmatrano 11 tačaka. Odbornici će se izjasniti o Predlogu Odluke o završnom računu budžeta grada Vranja za 2017… »