Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Ponovo protest zbog poskupljenja goriva: Policija sprečila blokadu Gazele, ima i privedenih! (video)

Pravda 11.06.2018
Protesti vozača zbog poskupljenja goriva organizovani su danas u više mesta u Srbiji, a u Beogradu je jutros saobraćaj zaustavljen na Zrenjaninskom putu kod Borče i na mostu Gazela. Na prilazima Gazeli, kod "Sava centra", ponovo se posle 17 časova… »

Minut ćutanja za mučenike

Pravda 11.06.2018
Minutom ćutanja odata je počast srpskim žrtvama na Kosovu, čime je obeležen drugu godinu zaredom dan kosmetskih žrtava, u Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji. Osvrćući se na dan kada je doneta Rezolucija 1244 Saveta… »

Stotine NATO vojnika poginulo na Kosovu: General Lazarević otkrio kako je naša vojska rasturila Amere!

Pravda 11.06.2018
Penzionisani general Vladimir Lazarević, legendarni komandant Prištinskog korpusa Vojske Jugoslavije u vreme NATO agresije 1999. godine, skoro 20 godina posle rata otkrio je da je NATO pakt u više navrata bezuspešno pokušavao da izvede kopnenu… »

Hoće li konačno biti pravde? Komisija ispituje slučajeve nestalih beba u Srbiji

Pravda 11.06.2018
Mešovita komisija formirana sa zadatkom da istraži slučaj nestalih beba održala je prvi sastanak. Komisija, u čijem se sastavu nalaze predstavnici državnih institucija i roditelja dece koji sumnjaju da su im deca nestala iz porodilišta, danas sa… »

Može da vas ubije: Svi volimo ovih 6 namirnica jer mislimo da su zdravi, ali nikako ih ne jedite jer su sami otrov!

Pravda 11.06.2018
Bil Marlel je advokat ali je 20 godina proverovao uterujući parnice zbog trovanja hranom. On neku hranu apsolutno nikad ne jede. Čuven je po tome što je u karijeri izborio 600.000 dolara odšteta u koristi klijenata koji su blaže ili teže ili i… »

Britka sablja slobodnog neba: Ruski teški lovac-presretač MiG-31bm (video)

Pravda 11.06.2018
Posada se sastoji od pilota i operatera naoružanjem u zadnjoj kabini, koji upravlja radarom i naoružanjem. MiG-31 postiže maksimalnu brzinu od 2.8 maha, a njegov radijus dejstva pri nadzvučnoj brzini iznosi 1.130 km, a na dozvučnoj brzini 2580 km… »

Bahati naprednjak savetuje kako da uštedite: Ako vam je skupo gorivo nemojte da vozite, biće manje gužve (video)

Pravda 11.06.2018
Poslanik SNS Vladimir Đukanović, koji se proslavio aferom "Moler" u Državnoj lutiriji Srbije, savetovao je građane da ne moraju da voze automobile ukoliko im je skupo gorivo. On je na svom ličnom vlogu objasnio da je za one koji nemaju para mesto u… »