Izvor: Press/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Ćelija čeka ubicu novinara Milana Pantića iz Jagodine: Prazna je već 17 godina

Press 11.06.2018
Veran Matić, predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara: Imena nalogodavaca prosleđena tužilaštvu. Foto:telegraf Ubeđeni smo da je motiv za ubistvo novinara Milana Pantića pljačkaška privatizacija u kojoj je više osoba primilo… »

"Oldtajmeri u voznom stanju"! Dok je njih NATO treba da se plaši i strepi!

Press 11.06.2018
Čitavih 19 godina prošlo je od bombarodvanja Srbije koje je počelo 24. marta 1999. godine. Agresija koja je imala za cilj otimanje Kosova i Metohije počela je bombardovanjem Srbije od strane NATO agrsora 24. marta 1999. godine. Srpski narod borio se… »

Sedam stvari koje bi trebalo da znate ako patite od alergija

Press 11.06.2018
Alergije su danas velik problem zbog kog pati sve veći broj ljudi. O alergijama se mnogo toga zna, ali neke stvari su još obavijene velom nejasnoća. Donosimo vam pregled najnovijih otkrića koja će vam pojasniti mnogo toga o alergijama. Foto… »

Osvežite se gaziranom vodom

Press 11.06.2018
Da li će svakodnevno ispijanje gazirane vode da šteti vašem zdravlju? NE! A evo i zašto. Foto: Screenshot Ako pijete gaziranu vodu u kojoj nema šećera niti veštačkih zaslađivača, ne morate da brinete. Gazirana voda koju popijete tokom dana ipak… »

Rak ubija kada se umorite od života, a stomak boli zbog besa...

Press 11.06.2018
Bolesti su često sukob između ličnosti i duše, zato postoji čitav spisak zdravstvenih tegoba koje su povezane sa duševnim stanjem osobe, pišu "Novosti". Foto: Screenshot Spiritualisti tvrde da kada je duša u nesladu ili kada pati, tada pati i… »

Mobilni telefoni utiču na pokretljivost spermatozoida

Press 11.06.2018
Muškarci koji mobilne telefone nose u džepovima pantalona imaju manje pokretljive spermatozoide, sugeriše istraživanje objavljeno u časopisu "Environment International". Britanski naučnici Univerziteta Ekseter pojašnjavaju da je smanjena… »