Izvor: Press/Kultura arhiva vesti 11.06.2018

Dodeljene nagrade Toni, najviše priznanja za mjuzikl "The Band's Visit"

Press 11.06.2018
Mjuzikl "The Band's Visit" i komad "Harry Potter and the Cursed Child" dominirali su na dodeli američkih pozorišnih nagrada Toni. Foto: Screenshot Ostvarenje neobično za Brodvej, mjuzikl skromnije produkcije "The Band's Visit", osvojio je sinoć… »

Trejler za novog Spajdermena krije jedan veoma zanimljiv detalj / video

Press 11.06.2018
Nedavno objavljeni trejler za novi animirani film "Spider-Man: Into the Spider Verse" izgleda prilično dobro. A ono što je posebno zanimljivo za fanove "Čoveka pauka" sa ovih prostora je jedan zanimljiv detalj... Foto: Screenshot Radnja filma događa… »

Ko blokira njemu prekršajna kazna?

Press 11.06.2018
Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio da je Vlada Srbije uvek spremna da razgovara o svim temama sa svima, ali ne pod pritiskom sa ulice. Foto: Screenshot "Niko sa ulice neće diktirati kako će se Vlada ponašati. Uvek… »

"Seks i grad" ne bi bio toliko popularan da nisu izbacili ovu groznu scenu

Press 11.06.2018
Iako je poslednja epizoda serije „Seks i grad“ emitovana još 2004. godine, još uvek postoje neispričane priče sa seta koje ne znaju ni najveći fanovi. Foto: Screenshot Jedna od njih tiče se scene koju je HBO izbacio iz serije jer je bila… »

Reper ujedinio desničare: "To je svetogrđe za žrtve i sramota za Francusku"

Press 11.06.2018
Poslanici francuske desnice i ekstremne desnice protestovali su zbog predstojećeg koncerta francuskog repera Medin u sali Bataklan. Foto: Screenshot Medin je izazvao polemiku 2015. godine naslovom svoje pesme "Don't Laïk", koja je izdata nedelju dana… »