Izvor: Ritam grada Kg/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Savet Univerziteta zakazao sednicu, pozvani premijerka i ministar

Ritam grada Kg 11.06.2018
Sednica Saveta Univerziteta u Kragujevcu, na kojoj će, prema zvaničnoj informaciji, biti razmatrano rešenje ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Srbije Mladena Šarčevića o razrešenju rektora dr Nebojše Arsenijevića zakazana je… »

LDP: Gradonačelnik neozbiljan po ozbiljnim pitanjima

Ritam grada Kg 11.06.2018
Kako navode u gradskom odboru Liberalno demokrtske partije gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić svojim postupcima i ponašanjem nastavlja da urušava sve institucije grada i obesmišljava sistem lokalne samouprave. Kako je navedeno u saopštenju… »

I jutros održane blokade zbog skupog goriva

Ritam grada Kg 11.06.2018
Protesti povodom poskupljenja goriva jutros su organizovani širom Srbije. U Kragujevcu je bio blokiran ulazak u grad iz pravca Batočine. Za prvi radni dan ove nedelje najavljena je radikalizacija protesta. Iako su blokade bile najavlene za 7 sati… »

“Veprovi” protutnjali Kikindom – 55:0

Ritam grada Kg 11.06.2018
U sedmom kolu Prve lige Srbije, Kragujevac Wild Boarsi ubedljivo su savladali ekipu Mammothsa u Kikindi, rezultatom 55:0, i tako i teoretski obezbedili prvo mesto u ligaškom delu. Mlada i perspektivna kikindska ekipa, sa nekoliko sadašnjih i bivših… »

15. juna počinje prvi Plaza Fest

Ritam grada Kg 11.06.2018
Šoping centar Plaza poziva sve građane da dođu da se zabave i muzički obrazuju uz program FILUM-a, VIBE-a i JAZZ-a Prvi dan Plaza FEST-a otvara Filološko umetnički fakutlet. U petak, 15. juna od 12h do 21h FILUM će se predstaviti kroz izložbu… »

Građani blokirali kružni tok kod krsta, intervenisala policija (VIDEO) (FOTO)

Ritam grada Kg 11.06.2018
Kragujevčani su i danas popodne oko 17 sati blokirali ulaz u grad na kružnom toku kod krsta zahtevajući od države jeftinije gorivo, ali je intervenisala policija i rasturila blokadu. Kako Ritam grada saznaje građane koji su želeli da iskažu miran… »

Pravnici: Građani imaju pravo na spontana okupljanja

Ritam grada Kg 11.06.2018
Građani koji protestuju nezadovoljni cenama goriva u Srbiji imaju pravo na spontana okupljanja, a vlast ne razume suštinu njihovog protesta i strahuje jer takva okupljanja mogu biti model bunta protiv nekih budućih teških odluka koje vlast mora da… »

Marky Ramone zove fanove na ARSENAL 08 (VIDEO)

Ritam grada Kg 11.06.2018
Bliži se ovogdišnji “Arsenal fest”. Među onima čiji se nastup željno iščekuje je i Marky Ramone. On je fanovima poslao kratku video poruku. Marky Ramone je pozvao fanove na Arsenal fest 08. On je u kratkoj video poruci poručio fanovima – Hay… »