Izvor: Sandžak press/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

UDARIO KOLIMA BICIKLISTU PA POBEGAO: Ali novopazarska policija ga je brzo pronašla…

Sandžak press 11.06.2018
Policija u Sjenici uhapsila je I.V. (20) iz tog grada zbog sumnje da je u petak automobilom udario biciklistu nakon čega je pobegao, a da mu nije ukazao pomoć, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru. Biciklista je od udarca pao i zadobio… »

NESREĆA U NOVOM PAZARU – Radnik pao sa petospratnice, ljekari mu se bore za život

Sandžak press 11.06.2018
Građevinski radnik teško je povrijeđen prilikom pada sa višespratnice u izgradnji u Ulici generala Živkovića u Novom Pazaru, potvrđeno je “Blicu” u Opštoj bolnici u tom gradu. Nesreća se desila oko 13 časova kada je radnik sa petog sprata… »

Nova Varoš: Dom zdravlja dobio novo terensko vozilo

Sandžak press 11.06.2018
Novovaroški Dom zdravlja dobio je novo terensko vozilo “Dačia daster” vredno 1,8 miliona dinara. Novac za kupovinu auta obezbedila je lokalna samouprava iz svog skromnog budžeta. Džip “Dačia daster” osmo je po redu vozilo koje je dobio Dom… »

Noćni namaz na trgu Gazi Isa – bega

Sandžak press 11.06.2018
Kako je već postala i tradicija preko deset hiljada vjernika i vjernica okupilo se na trgu Gazi Isa – bega u Novom Pazaru kako bi zajednički u safu, jedni do drugih veličali Uzvišenog Gospodara. U 27. noći u kojoj je, prema brojnim predajama noć… »

Elektronski dnevnik samo u školama koje imaju opremu za to

Sandžak press 11.06.2018
Svim školama u Srbiji Ministarstvo prosvete ponudiće uvođenje elektronskog dnevnika od 1. septembra, ali to ne znači da će od naredne školske godine papirni dnevnici otići u zaborav, jer sve škole nemaju adekvatnu opremu za uvođenje e-dnevnika… »

Srpski mediji u šoku – Kako je mogao Zukorlić sve ovo da kaže Mariću u oči!

Sandžak press 11.06.2018
Dr. Muamer Zukorlić narodni poslanik i predsjednik Stranke pravde i pomirenja održao je svojevrsni govor kod Milomira Marića u emisji o kome bruje društvene mreže. Zukorlić je, kako mnogi u komentarima tvrde, očitao lekciju Mariću kao niko do… »

OD BIHORA DO ISTANBULA – Tragom sandžačkih muhadžira

Sandžak press 11.06.2018
Piše: dr. Harun Crnovršanin Historija Sandžaka i bošnjačkog naroda u njemu je dugo vremena bila nepravedno zapostavljena, reklo bi se čak i skrivana od naučne javnosti. Međutim, sa pojavom knjiga naših poznatih i hrabrih intelektualaca, kao što… »

Medvjed u Sandžaku ubio konja, pa se vratio: Lovci postavili kamere

Sandžak press 11.06.2018
U pljevaljskom selu Potkovač, zaseok Đuli medvjed je, prije par dana, u toku noći, upao u dvorište tamošnjeg domaćina Jagoša Drobnjaka i tom prilikom napao konja. Konj se nalazio oko pedeset metara od kuće. Prema pretpostavkama medvjed je… »

Računovođe upozoravaju: Pravilnik o PDV loš za privredu

Sandžak press 11.06.2018
Novoosnovana računovodstvena komora Srbije tražiće na današnjem sastanku u Vladi Srbije hitno odlaganje primene novog obrasca o pregledu obračuna PDV. Razlog je, kako ističu u ovom strukovnom udruženju, to što je obrazac neprimenjiv u poslovnoj… »

Požar krenuo sa krova odakle je ispaljivan vatromet: TV Pljevlja nije izgorjela zbog struje

Sandžak press 11.06.2018
Kvar na elektro instalacijama nije izazvao požar u kojem je 22. maja izgorjela kompletna imovina RTV Pljevlja. To je u svom izvještaju koji je dostavio tužilaštvu u Pljevljima konstatovao vještak elektro struke prof. dr Milutin Ostojić. Drugi… »