Izvor: Sputnik/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Kim je već pobedio

Sputnik 11.06.2018
Jedini realni ishod samita je da se Tramp i Kim slože da su počeli da razgovaraju, što bi moglo da označi početak diplomatske saradnje Vašingtona i Pjongjanga. Najveća tačka spoticanja u susretu Trampa i Kima biće definicija denuklearizacije… »

Bora Čorba za Sputnjik najavio prve „šamare“ na Mundijalu

Sputnik 11.06.2018
„Orlovi“ su sleteli u Rusiju, a roker i pesnik Bora Čorba „dočekao“ je ih je na svoj način. Povodom dolaska fudbalera Srbije u Kalinjingrad i prve utakmice koju igraju u nedelju protiv Kostarike, frontmen Riblje čorbe ekskluzivno za Sputnjik… »

Rusija je Americi postavila kardinalno važno pitanje, odgovor čeka cela planeta

Sputnik 11.06.2018
Nedavno je iz Moskve saopšteno da Sjedinjene Američke Države nastavljaju da proizvode rakete zabranjene Sporazumom o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa kako bi testirale svoj sistem protivraketne odbrane i da ih Rusija na to upozorava. Ceo… »

Kako je krava Penka pobedila EU birokratiju

Sputnik 11.06.2018
Bugarska je danas saopštila da će poštedeti život kravi Penki, kojoj je pretila smrt uspavljivanjem, jer je zalutala u Srbiju i posle se vratila u Bugarsku, a spoljnu granicu Evropske unije prešla je bez neophodne zdravstvene dokumentacije. Slučaj… »

Na ivici noža: Sprema li Tramp šou već u prvom minutu pregovora s Kimom

Sputnik 11.06.2018
Uprkos nepredvidivosti američkog predsednika, Donald Tramp se u Singapuru na istorijskom sastanku sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom neće toliko prepustiti svojim emocijama. Posle neuspeha samita G7 u Kanadi, drugi neuspeh bi za njega bio… »