Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Narodu pukao film: Kamionima sami probijaju blokadu u Mladenovcu (Foto)

Srbija danas 11.06.2018
Blokada ulica u gradovima širom Srbije se menja iz časa u čas. Od jutros je najveća gužva bila na Zrenjaninskom putu kao i na Gazeli, a sad su bahati vozači zaustavili saobraćaj i u Mladenovcu, gde su ostali učesnici u saobraćaju vidno uznemireni… »

Krvnički! Bahate barabe i batinaši na protestima pretukli čoveka i ukrali mu 300 evra (video)

Srbija danas 11.06.2018
Užas. Na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića jutros oko 08.30 sati došlo je do incidenta kada je jednog građanina brutalno pretukli protestanti koji organizovano prave haos na ulicama Srbije. Na snimku se vidi kako tri muškarca… »

General Lazarević o ratu na Kosovu 1999: Srpska vojska je razbila Amere, na stotine poginulih natovaca!

Srbija danas 11.06.2018
General Lazarević otkrio nove detalje rata na Kosovu 1999. godine. Penzionisani general Vladimir Lazarević, legendarni komandant Prištinskog korpusa Vojske Jugoslavije u vreme NATO agresije 1999. godine, skoro 20 godina posle rata otkrio je da je NATO… »

Krava Penka pobedila EU regulativu: Bugarska poštedela život zalutaloj životinji

Srbija danas 11.06.2018
Danima tema svetskih medija. Bugarska je danas saopštila da će poštedeti život kravi Penki, kojoj je pretila smrt uspavljivanjem, jer je zalutala u Srbiju i posle se vratila u Bugarsku, a spoljnu granicu Evropske unije prešla je bez neophodne… »

Slikar Dragan Coha pronađen mrtav ispred Galerije likovnih umetnosti u Beogradu

Srbija danas 11.06.2018
Radio je na Fakultetu likovnih umetnosti. Ispred Galerije likovnih umetnosti pronađen je mrtav umetnik Dragan Coha, navela je Policijska uprava za Grad Beograd. Telo bez vidnih povreda zatečeno je u 13 časova i 20 minuta na trotoaru ispred Galerije… »

Obeležavamo svetu Teodosiju: Evo šta danas ne valja činiti

Srbija danas 11.06.2018
Javila se roditeljima u nebeskom sjaju. Danas Srpska pravoslavna crkva obeležava Prepodobnu mučenicu Teodosiju Tirsku, hrišćansku mučenicu s početka 4. veka. Priča o svetoj Teodosiji potiče iz vremena vladavine cara Maksimilijana, kada se u… »

Zar o porođaju: Trudnu Slađu Alegro napale žene, ona im uputila javnu molbu! (foto)

Srbija danas 11.06.2018
Nije joj lako... Slađa Alegro je imala veliku želju da se ostvari u ulozi majke i iako je imala nekoliko spontanih pobačaja, sreća joj se napokon osmehnula. Ona broji sitno do porođaja, ali ne dobija baš sve poruke i podršku kakva joj je potrebna… »

Meteorolozi izdali novo upozorenje: Do petka nestabilno, sa velikom količinom padavina

Srbija danas 11.06.2018
Pazite se. Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se od srede do petka očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima, grmljavinom i lokalnim vremenskim nepogodama sa količinom padavina preko 20 mm za tri sata, olujnim vetrom i pojavom… »

Bahate vozače čeka pakao: Paprene kazne za sve koji blokiraju saobraćaj

Srbija danas 11.06.2018
Policija je jutros samo upozoravala one koji su odbili da uklone vozilo da će naknadno biti procesuirani za načinjen prekršaj. Protesti zbog cene goriva već danima blokiraju saobraćaj u Srbiji, a od danas su na snazi nova pravila i upozorenja za… »

Đilas, Jeremić i bahati pojedinci sad prave haos po ulicama, a kad je Tadić podigao akcize za 54% ćutali su kao zaliveni

Srbija danas 11.06.2018
Već danima bahati pojedinici, instruirani od strane opozicije, maltretiraju građane Srbije i blokiraju puteve jer, navodno, protestvuju zbog povećanja akciza na gorivo. Njih predvode Dragan Đilas, Vuk jeremić, Saša Janković i Boško Obradović, pod… »