Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Ministar Stefanović zaprepašćen varvarstvom na Zrenjanincu: Napadači na Božidara biće kažnjeni!

Srbija danas 11.06.2018
Neće se izvući. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je današnji napad na Božidara M. na Zrenjaninskom putu "užasna stvar" i da će počinioci biti pronađeni i kažnjeni. - I zamislite, kriv je samo zato što se usudio da… »

Marko Đurić na vanrednoj konferenciji za štampu: Pala je krv! Nešto najgore od ubistva Ranka Panića!

Srbija danas 11.06.2018
SNS o protestima zbog cena benzina. Marko Đurić, potpredsednik SNS je održao danas vanrednu konferenciju za štampu u sedištu SNS i poručio da podržava Srpsku listu, da ima potpuno poverenje u njih, kao i da SNS osuđuje "nasilje kojim opozicione… »

Igor je jauknuo, a onda izdahnuo pred sinom: Izgovorio je samo "Ja sam alergičan" i pao

Srbija danas 11.06.2018
Tragedija u poznatom izletištu. Igor Ajnzebart (42) iz Banjaluke preminuo je nakon što su ga dva stršljena ubola u glavu dok je čistio svoj kafić na poznatom izletištu Lendrin Mlin u banjalučkom naselju Lazarevo. Kako se saznaje, on je bio… »

Nesreća u bugarskoj! Srušio se vojni helikopter, poginula dva pilota!

Srbija danas 11.06.2018
Užas ! Bugarski vojni helikopter srušio se večeras u vazduhoplovnoj bazi kod južnog grada Plovdiva tokom rutinske vežbe, pri čemu su poginula dva pilota, dok je jedan član posade povređen, saopštilo je bugarsko Ministarstvo odbrane. Bulgarian Air… »

Sutra je sudbonosni "dan d" za Atinu i Skoplje: Cipras i Zaev razgovarali i odlučili ovo!

Srbija danas 11.06.2018
Šta se sprema?! Deset dana posle najavljenog roka, premijeri Grčke i Makedonije, Aleksis Cipras i Zoran Zaev, razgovarali su danas sat vremena telefonom o sporazumu o novom imenu te bivše jugoslovenske republike, detalji nisu poznati, a razgovor će… »

Na ove bisere crnogorske obale Srbin može samo da sanja da uđe, osim ako ne da 120 evra za ležaljku (foto)

Srbija danas 11.06.2018
Korišćenje plažnog mobilijara. Kraljičina, najlepša crnogorska plaža, kojom gazduje kompanija "Adrijatik propertis" grčkog biznismena Petrosa Statisa i ovog leta, kao i prethodnu deceniju, bivša je teritorija Crna Gore. Privilegiju da se u ovoj… »

Fotografija Zaeva razbesnela Grčku: Vozi kvad sa njim, na istoj liniji! Ovo je poruka Atini

Srbija danas 11.06.2018
Makednoski premijer objavio fotografije. Fotografije makedonskog premijera Zorana Zaeva i ministra inostranih poslova Nikole Dimitrova iz Strumica, objavljene juče na društvenim mrežama, primetili su i grčki mediji, koji to tumače kao poruku Skoplja… »

Sprema se haos: 40 britanskih specijalaca došlo u Sarajevo, hoće dodikovu glavu

Srbija danas 11.06.2018
London ovim udara i na Srbiju. "Bosanski lonac" opet potpaljuju Britanci, koji su napravili obaveštajni obruč oko Milorada Dodika. Naime, 40 vojnika specijalaca London je poslao u Sarajevo pravdajući taj potez željom da izbori za članove… »