Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Sleteli "ladom" sa kolovoza, Slađana ostala na mestu mrtva: Teška saobraćajna nesreća kod Priboja

Telegraf 11.06.2018
Zoran i još jedna osoba prevezeni su u bolnicu zbog težih povreda, ali nisu životno ugroženi Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. U ataru sela Dobrilovici kod Priboja u saobraćajnoj nesreći poginula je Slađana Marković (36). Kamion uleteo… »

Monstrum iz Vlasotinca iskasapio ženu kleštima, pa se obesio u šumi

Telegraf 11.06.2018
Nikada do sada nije bilo prijava o nasilju u porodici ovog bračnog para Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. U selu kod Vlasotinca se dogodilo teško ubistvo i samoubistvo, a svemu je prethodilo jezivo porodično nasilje U nedelju je u selu… »

Elektronski dnevnik ipak neće biti u svim školama: Evo šta je uslov za novine od septembra

Telegraf 11.06.2018
Jedna trećina škola u Srbiji odlučila je da uvede ovu novinu tokom ove školske godine Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Svim školama u Srbiji Ministarstvo prosvete ponudiće uvođenje elektronskog dnevnika od 1. septembra, ali to ne… »

Ovo su tehno legende koje obožavaju Lovefest (foto)

Telegraf 11.06.2018
A ove godine se ponovo vraćaju u Vrnjačku Banju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Ima neka tajna veza, između di-džejeva i lokacija na kojima puštaju muziku, i često, zbog specifične lokacije ili mase koja potpuno otkine na nečiji… »

Srpski rudari zlata vredni: Radnici RTB Bor i Majdanpek nadmašili sebe, postavili rekord u proizvodnji

Telegraf 11.06.2018
Rekordnu majsku produkciju obeležile su ukupne iskopine "teške" 3,67 miliona tona, odnosno 32 odsto više nego prošle godine i nešto bolji sadržaj bakra u rudi od planiranog Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Rudari RTB-a Bor "skopali" su… »

Aleksandar je jedne noći sanjao nemoguće, pa otišao u Ostrog: Tada mu se život promenio iz korena (video)

Telegraf 11.06.2018
Velikim trudom napravio je svoj mali raj Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Da po odlasku u "beli svet" ne zaboravi svako svoju rodnu zemlju i dedovinu, dokaz je životna priča Zlatiborca Aleksandra Đurića, poreklom iz sela Ljubanje, nadomak… »

Užas kod Velikog Gradišta: Dva muškarca poginula u automehaničarskoj radnji

Telegraf 11.06.2018
Poznat je uzrok nesreće Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. D. M. (64) i S. R. (64) poginuli su u selu Srednjevo kod Velikog Gradišta, u auto-mehaničarskoj radionici. U radionici je popravljen jedan automobil i najverovatnije je zbog… »

Od ubistva Ranka Panića ovakvo političko nasilje u Srbiji nismo videli: Đurić osudio napad na građane tokom blokade…

Telegraf 11.06.2018
- Srbija nije zemlja u kojoj može da se toleriše ovakav akt nasilja - rekao je direktor Kancelarije za KiM Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Potpredsednik GO Srpske napredne stranke, Marko Ðurić, izjavio je da je prilikom protesta zbog… »

Presek stanja u SNS: Koji odbori su položili ispit, a koji ne

Telegraf 11.06.2018
Ko će ostati bez partijeske knjižice Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Funkcioneri iz redova Srpske napredne stranke (SNS) koji budu pravoznažno osuđeni ostaće bez partijske knjižice, izjavio je za današnje "Večernje novosti"… »