Izvor: Beta video arhiva vesti 14.06.2018

Vučić sa porodicom Krstići koja već radi u Kromberg i Šubertu

Beta video 14.06.2018
KRUŠEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio porodicu Krstić, mladi bračni par Dejana i Draganu, koji već rade fabrici Kromberg i Šubert. (pokrivalice)… »

MUP zaplenio više od 15 kilograma marihuane

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave kriminalističke policije su u koordinaciji sa policijskim upravama u Šapcu, Kragujevcu, Beogradu i Prijepolju uhapsili tri osobe i zaplenili više od 15 kilograma marihuane, čija se… »

Mihajlović: Sledeće godine deonica od Niša do Pločnika

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD - “Sledeće godine počinjemo da gradimo auto-put Niš-Merdare-Priština, i to prvu deonicu dužine 40 kilometara, od Niša do Pločnika”, rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.… »

Generalna skupština UN osudila Izrael za nasilje u Gazi, ali ne i Hamas

Beta video 14.06.2018
NJUJORK - Generalna skupština UN usvojila je kasno sinoć rezoluciju u kojoj se Izrael osudjuje za nasilje u Gazi i ``prekomernu upotrebu sile`` te zemlje, nakon što je odbijen zahtev SAD da se dokumentu doda osuda napada Hamasa na izraelsku teritoriju… »

Brnabić: Nema razgovora o drugim pitanjima, dok se ne sprovede Briselski sporazum

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija neće razgovarati o drugim pitanjima u pregovorima sa Prištinom, dok se ne primeni u praksi ono što je potpisano u Briselskom sporazumu.… »

MUP uhapsio dve osobe zbog proizvodnje eksplozivnih materija

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.L. (1997), J.B. (1999) i S.N. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih… »

Brnabić: EU treba da pritisne Prištinu da primeni Briselski sporazum

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je ogromna prepreka pregovorima Beograda i Prištine činjenica da Kosovo nije učinilo ništa na primeni Briselskog sporazuma, ali i veliki broj napada na Srbe na Kosovu u poslednjih nekoliko… »

Djordjević: U slučaju diskriminacije gradjani se mogu obratiti i Komitetu UN

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević istakao je da je Republika Srbija postala jedna od 177 zemalja članica UN koje su usvojile Zakon o potvrđivanju Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom, ali… »

Djordjević:jedan od strateških ciljeva Ministarstva unapređenje položaja osoba sa invaliditetom

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđevi izjavio da je jedan od najvažnijih strateških ciljeva Ministarstva unapređenje položaja i zaštita prava osoba sa invaliditetom. ć2… »

Đorđević: U 2018. godini 1, 7 milijardi dinara za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom

Beta video 14.06.2018
BEOGRAD -Suma koja je iz državnog budžeta u 2018. godini izdvojena za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom iznosi 1, 7 milijardi dinara, što je znato više u odnosu na prethodnu godinu, a prema rečima ministra za rad, zapošljavanje, boračka… »