Izvor: Jug press arhiva vesti 14.06.2018

Uhapšen zbog nasilja u porodici

Jug press 14.06.2018
VRANJE Policija u Vranju uhapsila je S.S. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je uhapšeni juče, u popodnevnim časovima, u porodičnoj kući u Vranju, fizički napao tridesetrogodišnju… »

,,Ženo eve me doma“ osvojio nagradu

Jug press 14.06.2018
VRANJE Na Internacionalnom festivalu dece i mladih ,,Zlatni leptir”, održanom u Tbilisiju u Gruziji, prestižnu nagradu za najbolju animaciju dobio je film ,,Ženo eve me doma” u produkciji Škole animiranog filma u Vranju. Na ovom animiranom… »

Policija uhapsila kradljivce sefa

Jug press 14.06.2018
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u saradnji sa Osnovim javnim tužilaštvom, rasvetlili su krivična dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i uhapsili S.S. (1965) i I.K. (1983) iz Leskovca, zbog… »

Sutra počinju Leskovački letnji festivali

Jug press 14.06.2018
LESKOVAC Sutra počinju Leskovački letnji festivali, koje čine Leskovačko kulturno leto I Karneval. Turistička organizacija grada je, uz podršku lokalne samouprave, ustanova, udruženja I klubova, pripremila bogat petnaestodnevni program, namenjen… »

Odigrane “Vesele čarolije”

Jug press 14.06.2018
LESKOVAC-BRESTOVAC U prepunoj sali Doma kulture Brestovac odigrana je pozorišna predstava „Vesele čarolije“ sa Giletom Brankovićem i Strahinjom Nikolićem. Radi se o interaktivnom pozorišnom komadu koji na zabavno-edukativan način govori o… »

Nagrađeni višestruki davaoci krvi

Jug press 14.06.2018
VRANJE Crveni krst Vranje i lokalna samouprava, povodom 14. juna, Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi organizovali su svečanost na kojoj su pojedincima i kolektivima uručili priznanja za postignute rezultate u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi… »

Sednica Skupštine grada do 23. juna

Jug press 14.06.2018
NIŠ Odložena sednica Skupštie grada Niša biće održana u zakonskom roku, do 23. juna – ovo je gostujući na TV Zona plus izjavio gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Ovako je , naizgleda, na špekulisanje hoće li i ima li uslova za uvođenje… »

Jasna Šekarić u Leskovcu

Jug press 14.06.2018
LESKOVAC Jasnu Šekarić, najboljeg strelca sveta u 2o. veku, Dragana Markovića, sportskog direktora Streljačkog saveza Srbije I Jelenu Arunović, selektora za pištoljske discipline, koji su posetili leskovački Streljački klub ‘’GT’’, primio… »

Tribina “Apel za odbranu Kosova i Metohije” u Leskovcu

Jug press 14.06.2018
LESKOVAC Na inicijativu Političkog saveta Demokratske stranke Srbije, u Leskovcu će, u stranačkim prostorijama u subotu biti održana tribina na temu ”Apel za odbranu Kosova i Metohije”, na kojoj će govoriti istaknuti funkcioneri, Miloš Ković i… »

Uništen mural posvećen najslavnijem Vranjancu

Jug press 14.06.2018
VRANJE Kada je pre više od decenije, na tadašnjoj zgradi Direkcije za izgradnju i razvoj u Vranju, osvanuo mural sa likom književnika Borisava Stankovića, za mnoge građane bio je to neobičan potez. Vremenom je prihvaćen i postao je simbol grada… »