Izvor: Južne vesti/Hronika arhiva vesti 14.06.2018

Radnik koji je povređen u fabrici u kritičnom stanju

Južne vesti 14.06.2018
Amputirana je noga radniku kome je mašina pala na nogu u jednoj niškoj fabrici, ali je problem i što je čovek obilno iskrvario, zbog čega je, kako kaže direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković, životno ugrožen i… »

U Nišu radnik povređen u fabrici

Južne vesti 14.06.2018
Iz fabrike u kojoj radi, 48-godišnjak je prevezen u Klinički centar Niš, pošto mu je sprava na kojoj radi pala na nogu, kažu u niškoj policiji. Kako Južne vesti nezvanično saznaju, nezgoda se dogodila u jednom od pogona Mašinske industrije Niš… »

Sedmogodišnjaka u centru Niša udario automobil

Južne vesti 14.06.2018
Sa lakšim povredama prošao je sedmogodišnjak koga je na Trgu kralja Milana udarila “tojota”, a kako kažu u Hitnoj pomoći, dečak je prebačen na Dečiju hirurgiju da bi lekari uradili dalju dijagnostiku. U niškoj policiji kažu da im je… »

Leskovčani obili kuću i zapalili ukradeni automobil

Južne vesti 14.06.2018
Zbog sumnje da su obili porodičnu kuću iz koje su ukrali sef sa novcem i dragocenostima, kao i automobil, koji su nakon vožnje zapalili, policija je uhapsila dvojicu Leskovčana. Osumnjičeni 53-godišnji S. S. i 18 godina mlađi I. K. terete se, kažu… »

Leskovčanin ukrao tehniku vrednu više od 2.000 evra

Južne vesti 14.06.2018
Zbog toga što je u poslednjih mesec dana obio magacine 2 preduzeća iz kojih je ukrao tehniku vrednu oko 280.000 dinara, policija je uhapsila muškarca iz Leskovca. Osumnjićeni 35-godišnji M. I. tereti se da je, kažu u leskovačkoj policiji, izvršio… »

Vlasotinčanin uhapšen zbog nasilja u porodici

Južne vesti 14.06.2018
Zbog toga što je svoju suprugu tukao, vređao i maltetirao, policija je uhapsila muškarca iz okoline Vlasotinca. Osumnjičeni 28-godišnji M. M. tereti se da je, kažu u policiji, izvršio krivično delo nasilje u porodici. Njemu je, nakon saslušanja… »