Izvor: Niške vesti arhiva vesti 14.06.2018

Auto udario šestogodišnjaka u centru Niša

Niške vesti 14.06.2018
Dete staro šest godina povređeno je u na Trgu kralja Milana u strogom centru Niša u četvrtak oko 14 sati kada ga je pod zasad nerazjašnjenim okolnostima udario auto. Kako tvrde očevici, reč je o mališanu koga svakodnevno viđaju na niškim ulicama… »

Naissus Niš: Havarija na vodovodnoj mreži u ulici Aleksandra Medvedeva

Niške vesti 14.06.2018
Usled kvara došlo je do prekida u snabdevanju vodom za korisnike u toj ulici i na delu Bulevara Nikole Tesle (tehnički fakulteti, studentska menza, stambeno naselje iza fakulteta). Obavljaju se radovi na popravci oštećenja tako da se normalizacija… »

Gradonačelnik Darko Bulatović posetio školu „14.Oktobar“

Niške vesti 14.06.2018
Gradonačelnik Bulatović je tom prilikom dao uverenja da će Grad svesrdno podržati planove za dalji razvoj ove Škole za osnovno i srednje obrazovanje. „Kroz Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj, projekne aktivnosti Grada kod domaćih i inostranih… »

Zoran Kostic Oki ispunio svoj san! (VIDEO)

Niške vesti 14.06.2018
Nišlije su uživale u zaista romantičnoj večeri evergrin muzike, koje im je priredo Zoran Kostić. Njega je pratio revijalni orkestar „Impresija“, na čelu sa dirigentom Vojkanom Borisavljevićem. Kako kaže, koncert je organizovao u svojoj 65… »

Odlaže se početak emitovanja Mundijala na amfiteatru na keju

Niške vesti 14.06.2018
Prva utakmica igra se danas, 14. juna u 17 sati kada se sastaju Rusija i Saudijska Arabija. O daljem toku prenosa utakmica javnost će biti blagovremeno obaveštena, saopštila je GO Medijana.… »

Počinje program pronatalitetnog razvoja na selu

Niške vesti 14.06.2018
„Kroz socijalnu podršku i izdvajanjem podsticajnih sredstava želimo da pomognemo meštanima sela da započnu neku sopstvenu delatnost poput seoskog turizma, voćarstva, povrtarstva i pčelarstva“, rekla je gradska većnica Tijana Đorđević Ilić… »

Sanacija puta Niš-Merošina preko Mramorskog brda

Niške vesti 14.06.2018
Pored presvlačenja kolovoza novim slojem asfalta koji će popuniti ulegnuća i ispupčenja nastala zbog pomeranja tla, radi se i na čišćenju i osposobljavanju kanala za odvod atmosferskih voda sa obe strane puta. Gradski većnik Miloš Milošević i… »

Humanitarni turnir u futsalu i košarci za Acka

Niške vesti 14.06.2018
Na turniru koji će u subotu 16.juna biti odigran na terenima OŠ „Dušan Radović“ učestvovaće po 16 ekipa u oba sporta. Žreb će se obaviti na licu mesta, a kotizacija po ekipi iznosi 2000 dinara za basket i 1000 dinara za futsal. Sav novac… »

VIDEO UBOD: Voz prolazi, rampa podignuta

Niške vesti 14.06.2018
Čitalac Niških Vesti obratio se našoj redakciji sa video materijalom nastalim juče u prepodnevnim časovima na potezu kod Palilulske raskrsnice. Nije prvi put da se ovakva situacija događa u našem gradu, pa je tako ponovo voz prošao prugom gde se… »

„Želja“ jača igrački kadar

Niške vesti 14.06.2018
Dvadesettrogodišnji Babić jedan je od najboljih domaćih igrača na ovoj poziciji, kao i kandidat za reprezentaciju Srbije na predstojećim Mediteranskim igrama u Španiji. On je do prelaska u redove vicešampiona države bio kapiten Crvene zvezde… »