Izvor: Politika arhiva vesti 14.06.2018

MUP: Netačni navodi šta je nađeno pored vozila Cvetkovića

Politika 14.06.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da nisu tačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da su pored automobila nestalog novinara Stefana Cvetkovića pronađeni krv i kutija. U saopštenju se, takođe, ističe da… »

Vesić: Širenje lažne vesti o vodi dobro organizovana akcija

Politika 14.06.2018
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je večeras da je širenje lažne vesti o ispravnosti vode bila očigledno dobro organizovana akcija čiji je cilj bio destabilizacija beogradske vlasti i čitavog društva i zahvalio MUP-u na brzoj… »

Lažne vesti „zatrovale” beogradsku česmovaču

Politika 14.06.2018
Kvalitet beogradske vode odličan i meri se svakog dana. – Organizovani pokušaj da se unese panika među stanovništvo, izazovu haos i nepoverenje prema nadležnim institucijama, tvrdi Goran Vesić. „Nemojte piti vodu sa česme naredna dva dana… »

Domaćinu puno srce na početku

Politika 14.06.2018
Rusija – Saudijska Arabija 5:0 (2:0). – Briljantni golovi Čeriševa, velemajstorski slobodan udarac Golovina, precizni udarci glavom Gazinskog i Dzjube. Početak Svetskog prvenstva razveselio je domaćina. Rusija je u prvoj utakmici, odmah posle… »

Postavljanje znakova ograničenja brzine do 130 kilometara do nedelje

Politika 14.06.2018
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Koridor 10 biti gotov do jeseni, a da do kraja godine očekuje da protok vozila tim Koridorom bude 52 miliona. Ona je gostujući na RTS-u kazala i da su… »

Han: Pozitivan razvoj atmosfere u dijalogu Beograda i Prištine

Politika 14.06.2018
BRISEL - Evropski komesar za pregovore o proširenju Johanes Han kaže da vidi novi impuls u dijalogu Beograda i Prištine, mada još nema „ništa konkretno”. Ovakav stav Han je objasnio na prvom mestu promenom pristupa Kosova koje je, prema njegovim… »

„Kromberg i Šubert” otvorio novu fabriku u Kruševcu

Politika 14.06.2018
Predstavnik nemačke fabrike izjavio da uskoro sledi nova investicija, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio očekivanje da će izbor opet pasti na Srbiju. Kruševac – Velika investicija nemačke kompanije „Kromberg i Šubert” u ukupnoj… »

Australijski vojnici u Avganistanu isticali nacističku zastavu

Politika 14.06.2018
Sidnej - Australijski vojnik koji je postavio zastavu sa nacističkom svastikom na borbeno vozilo u Avganistanu pre više od 10 godina, pogrešio je i kažnjen je na vreme, izjavio je danas australijski premijer Malkom Turnbul nakon što se forografija… »

Nastradao u liftu u poplavljenoj garaži

Politika 14.06.2018
Požarevac - Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje, javio je RTS. Komšije… »

Uništene maline, breskve i kajsije

Politika 14.06.2018
Samo oni poljoprivrednici koji su se osigurali mogu da očekuju da će im gubici biti makar delimično nadoknađeni. – U Srbiji je osigurano svega 10 do 13 odsto zasejanih poljoprivrednih površina. Najveća štetu od nevremena koje je pogodilo Srbiju… »