Izvor: Sportski žurnal arhiva vesti 14.06.2018

Todorov za Džudo insajd: Cilj medalja u Bakuu

Sportski žurnal 14.06.2018
Ukoliko želite da saznate bilo kakvu informaciju o džudou, bilo da ste samo navijač ili ljubitelj ovog olimpijskog borilačkog sporta ili takmičar koji bi da skenira budućeg protivnika, prava adresa je svakako www.judoinside.com. Portal ( na… »

Intervju, Ivica Tončev: Radnički je najbolji u Srbiji!

Sportski žurnal 14.06.2018
Meraklije su mi u trenutku plasmana u Evropu, dale sangu i motivisale za nove poduhvate – ističe Ivica Tončev. U jeku mondijalske groznice, u senci večitih rivala, ali obasjani evropskim suncem, fudbaleri Radničkog snivaju evropske snove. Ivica… »

Saša Stamenković se vraća u Azerbejdžan

Sportski žurnal 14.06.2018
Stamenković je u poslednjih nekoliko sezona branio u Kazahstanu, a u Azerbejdžanu je ostavio odličan utisak čuvajući mrežu Nefčija. Saša Stamenković je pred povratkom u Azerbejdžan. Nekadašnji golman Crvene zvezde i Nefčija ima ponudu Sabaha… »

Aleksa Avramović: Pokušaću da izborim mesto među dvanaest najboljih u reprezentaciji, ali biće vrlo, vrlo teško

Sportski žurnal 14.06.2018
Odlične partije koje je pružao Aleksi su donele laskavo priznanje i izbor za najboljeg sportistu Varezea. Moramo priznati da je susret sa igračem Varezea i reprezentativcem Srbije Aleksom Avramovićem bio slučajan, ali i da se dogodio u pravom… »

Golman Kirovski i definitivno napustio Čukarički

Sportski žurnal 14.06.2018
Aleksandar Kirovski rastao se zvanično sa Čukaričkim, posle jednogodišnje saradnje. Još nije poznato gde će dojučerašnji prvi golman Brđana Aleksandar Kirovski nastaviti karijeru, ali interesovanje već je pokazalo nekoliko superligaša. –… »

Žurnal u Moskvi, Brazilski navijači: Ko su Matić i Kolarov?

Sportski žurnal 14.06.2018
Brazilaca je u Moskvi u manjem broju od Kostarikanaca, ali i u nešto formalnijem su raspoloženju. Specijalno za Žurnal: Bojan Marinković Orlovi takmičenje na Mondijalu počinju u nedelju utakmicom sa Kostarikom u Samari. Iako se taj duel igra daleko… »

Kapiten ostaje u Zvezdi: Milijaš za petu titulu!

Sportski žurnal 14.06.2018
Tu sam da pomognem ekipi koliko je potrebno – kaže iskusni vezista. Kapitenska traka Crvene zvezde ne menja vlasnika i ostaje na ruci legende novijeg vremena kluba – Nenad Milijaš će igrati još jednu sezonu! Iskusni vezista je završio porodični… »

Putopis, Žurnal u Kalinjingradu: Kaldrma, cenkanje sa taksistom, kamere umesto policije i naravno „brat Putin”!

Sportski žurnal 14.06.2018
Svetlogorsk – varošica na obali Baltika. Samo dva dana pre nego što su ga Srbi „okupirali“ bio je obasjan suncem. Kažu svedoci istorije, novinari – pristigli dan pre Orlova da je u nedelju u Svetlogorsku bilo 28 stepeni... Sunčali su se ljudi… »

Ovo smo dugo čekali, počinje Mondijal u Rusiji: Domaćin na otvaranju protiv Saudijaca (četvrtak, 17 časova)

Sportski žurnal 14.06.2018
Rusija, kao domaćin svetskog prvenstva, nije igrala takmičarske utakmice u prethodne dve godine. To se odrazilo na formu. Zbornaja je bez pobede u ovoj godini. Na poslednjih šest utakmica je pretrpela četiri poraza i izborila dva nerešena rezultata… »

Aleksandar Prijović: Da menjam gol Gruziji? Zašto kad mogu da ga dam Švajcarskoj ili Kostariki

Sportski žurnal 14.06.2018
Kako se približava utakmica sa Kostarikom, tako je i uzbuđenje kod srpskih reprezentativaca sve veće. Čini se da ne mogu Orlovi da dočekaju dan kad će istrčati na Kosmos arenu u Samari. Do tada preostala su im još samo tri treninga, odnosno… »