Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 14.06.2018

Meč dana: Šta od sporta nude televizije? (14. jun)

Telegraf 14.06.2018
Od danas, u narednih mesec dana Mundijal u Rusiji biće "sve i svja" za ljubitelje fudbala. Čekanju je došao kraj, kreće Svetsko prvensvto u fudbalu. Rusija je domaćin najboljim reprezentacijama sveta, svečanost počinje u 16 sati, a sat vreme… »

Uhapšeni osumnjičeni za izazivanje panike! Širili lažnu informaciju da je voda zatrovana

Telegraf 14.06.2018
Oni se sumnjiče da su na društvenim mrežama širili lažnu informaciju da "u naredna dva dana vodu u Beogradskom vodovodu ne treba koristiti za piće, jer se u vodu greškom prosuo metan, pun kancerogenih čestica" Pripadnici Ministarstva unutrašnjih… »

Beogradski noćni market po prvi put na pijaci "Zvezdara"

Telegraf 14.06.2018
Očekuje Vas dobra kupovina, odlična atmosfera i neponovljiva zabava. Pozivamo Vas da posetite 15. Beogradski noćni market, koji se po prvi put organizuje na pijaci "Zvezdara", pod sloganom "BNM kod Cvetka" u petak, 15. juna 2018. godine u periodu od 18… »

Stojkoviću je i 0:0 sa Kostarikom dobar rezultat

Telegraf 14.06.2018
Samo da se ne izgubi, stav je našeg prvog golmana. Prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da ne treba juriti pobedu protiv Kostarike po svaku cenu, već iz smirenosti doći do pozitivnog rezultata na startu Svetskog… »

I Vučić se oglasio o krivičnim prijavama posle afere o navodno zatrovanoj vodi u Beogradu

Telegraf 14.06.2018
- To je nešto sa čime ćemo morati da se borimo i ljudi uvek moraju da čuju i saslušaju mišljenje i stav zvaničnih organa - rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kruševcu, povodom lažnih infomacija da je voda u… »

Horor u Beogradu: Obesio se mladić (19) u Krnjači

Telegraf 14.06.2018
Hitna pomoć konstatovala smrt. U beogradskom naselju Krnjača u Ulici Grge Andrijanovića 23 ubio se mladić star 19 godina. Telo muškarca visilo na drvetu u parku: Policija u zadnji čas sprečila samoubistvo na Novom Beogradu Mladić jea izvršio… »

Vodič za roditelje: Ako niste uspeli da upišete dete u vrtić ovo su vaše jedine opcije

Telegraf 14.06.2018
Roditelji mališana koji nisu na spisku primljenih imaju više opcija. Predškolske ustanove u ponedeljak su objavile preliminarne liste primljene dece u jaslene i vrtićke grupe. Kako je ove godine za 7.512 mesta pristiglo oko 19.500 zahteva, roditelji… »