Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 14.06.2018

Dan kasnije, novo upozorenje na vremenske nepogode u Srbiji: Još se nismo oporavili od kataklizme, a opet najavljuju 3 sata…

Telegraf 14.06.2018
U više opština je proglašena vanredna situacija, a posledice će biti poznate kada stignu rezultati Komisija za procenu štete koje su na terenu. Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na vremenske nepogode za područje Srbije… »

Horor u centru Niša: Automobil udario dete (5) koje je prelazilo ulicu! Prizor je bio jeziv (FOTO)

Telegraf 14.06.2018
Očevici su u šoku. Sedmogodišnji dečak prebačen je u niški Klinički centar na dijagnostiku nakon što ga je na Trgu Kralja Milana oborilo putničko vozilo "tojota". Tri moguća scenarija koja su dovela do nezapamćene nesreće na Divčibarama (FOTO… »

Na većini tabli na autoputu već stoji maksimalna brzina "130", a imamo tačan datum kada će sve biti zamenjene

Telegraf 14.06.2018
Sledeće godine počinjemo izgradnju auto-puta od Niša do Prištine. Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Koridor 10 biti gotov do jeseni, a da do kraja godine očekuje da protok vozila tim… »

Grad napravio kataklizmu u Topoli, uključuje se vanredno stanje: U čuvenom voćarskom kraju stradalo i do 70 odsto roda…

Telegraf 14.06.2018
Ujutru će biti uvedeno vanredno stanje na teritoriji naše opštine kako bi se uprostile procedure i angažovala sva moguća mehanizacija da se pomogne ljudima. Katastrofalni grad, veličine kajsije, koji je u ranim poslepodnevnim satima pogodio Topolu… »

Gde se u Srbiji voze za 1 dinar?

Telegraf 14.06.2018
Karte su namenjene za prevoz osoba starijih od 65 godina i đaka putnika, i za njih će biti besplatne. Jagodinsko preduzeće za prevoz putnika gradu će dati 500 povlašćenih autobuskih karta, po ceni od jedan dinar, za prevoz putnika na gradskim i… »

Na kataklizmične oblake u Srbiji ispaljeno 1.164 rakete, šteta i dalje ogromna i nenadoknadiva

Telegraf 14.06.2018
Protivgradne rakete imaju stepen uspešnosti između 50 i 60 odsto, pa ne mogu u potpunosti sačuvati poljoprivredno zemljište od udara grada. Ekipe iz lokalnih samouprava od jutros su na terenu i procenjuju štetu i celokupno stanje na poljoprivrednom… »

Prve procene štete u Užicu višemilionske: Nevreme urnisalo grad i sela, sve izgleda kao posle sudnjeg dana (foto) (video)

Telegraf 14.06.2018
Najveća šteta, prema nezvaničnim informaicjama, zabeležena je u selu Ponikovice, u Lunovom selu i Karanu. Nevreme kakvo se ne pamti pogodilo je Užice, grad koji je padao deset minuta ostavio je iza sebe pustoš i prizore koje nismo viđali ni tokom… »

Haradinaj: Odnosi sa Srpskom listom su otežani

Telegraf 14.06.2018
Haradinaj je komentarisao i situaciju na severu Kosova, rekavši da su "Srbi pod uticajem politike iz Beograda" Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je danas da vladajuća koalicija ima probleme sa Srpskom listom i da su odnosi otežani. Predstavnici… »

Današnja vremenska prognoza (14. jun 2018. godine): Nestabilno i sparno, ne idite nigde bez kišobrana (video)

Telegraf 14.06.2018
O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom. Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel… »

Živislav je sišao u garažu da pomeri auto kada je prodrla snažna bujica: Posle nekoliko sati tražili su za njega samo beli…

Telegraf 14.06.2018
Porodica nesrećnog čoveka, komšije i građani posmatrali su borbu vatrogasaca sa kobnom vodom, sve dok njegovo telo nije pronađeno. Vatrogasci u Požarevcu su nakon ispumpavanja vode, koje je trajalo nekoliko sati, pronašli telo Živoslava Maksića… »