Izvor: Telegraf/Vojvodina arhiva vesti 14.06.2018

Ako vidite ove Novosađanke odmah zovite policiju! Ojadile građane, upadale im u stanove i krale sve što im je palo od ruku…

Telegraf 14.06.2018
Za sada neidentifikovane žene sa fotografije sumnjiče se za teške krađe. Novosadska policija traga za dve ženske osobe osumnjičene za provale u više stanova u Novom Sadu. Provaljivao u kuće, pa krao sve što mu je palo pod ruku. Nije mu bilo… »

Nakon što je Novom Sadu doneo istorijsku titulu, EXIT uštedeo i desetine miliona Evropskoj prestonici kulture

Telegraf 14.06.2018
Uspešna osmomesečna kampanja promocije Novog Sada kao Evropske prestonice kulture samo je jedan od vidova promocije našeg grada u svetu preko EXIT festivala. EXIT Fondacija predala je izveštaj o realizaciji promocije Novog Sada kao Evropske prestonice… »

Pronađen leš muškarca u podrumu zgrade u Novom Sadu

Telegraf 14.06.2018
Prema nezvaničnim informacijama, kod njega su pronađena dokumenta na ime Sava Tubić (78). Policija je pronašla leš starijeg muškarca u podrumu jedne zgrade. Sava je nestao u Novom Sadu: Javio se iz podruma neke zgrade i od tada mu se gubi svaki trag… »

Silvester Stalone optužen za silovanje!

Telegraf 14.06.2018
Američki tužioci otvorili su istragu kako bi utvrdili da li ima osnova da glumac bude krivično gonjen zbog prijavljenog navodnog seksualnog zlostavljanja prošle godine. Čuveni glumac Silvester Stalone optužen je za silovanje! Advokatska kancelarija… »

Rasvetljeno ubistvo devojčice iz 1987. godine: Francuska policija uhapsila njene roditelje

Telegraf 14.06.2018
Uhapšene roditelje danas će saslušati sudija i mogu biti optuženi za ubistvo. Francuska policija uhapsila je u utorak roditelje devojčice koja je 1987. godine ubijena nedaleko od autoputa A10 u Francuskoj, javlja danas Bi-Bi-Si (BBC). Roditelji su… »

Krajem juna u Novom Sadu treći regionalni forum mladih

Telegraf 14.06.2018
Gradonačelnik Miloš Vučević izrazio je zadovoljstvo što je, zbog svega što radi na mikroplanu, Novi Sad prepoznat kao pravi ambijent za ovakav događaj. Treći Regionalni forum mladih biće održan od 29. juna do 1. jula u Novom Sadu, a okupiće… »