Izvor: Vrele gume arhiva vesti 14.06.2018

Skoda Kodiaq RS je najbrži SUV sa sedam sedišta na Nirburgringu!

Vrele gume 14.06.2018
Nova "kraljica ringa": Skoda Kodiaq RS je najbrži SUV sa sedam sedišta na Nirburgringu! Nakon što nam je dala prvi uvid u to kako će izgledati Kodiaq RS, kompanija Škoda je svoj SUV još jednom izvela na svetlost dana, i to na Nirburgringu, gde je… »

S-Leasing plasirao preko 700 miilona evra u osnovna sredstva u Srbiji

Vrele gume 14.06.2018
PR Saopštenje: S-Leasing plasirao preko 700 miilona evra u osnovna sredstva u Srbiji Kompanija S-Leasing, članica Erste Grupe u Srbiji obeležila je 15 godina rada, predstavivši rezultate poslovanja, ali i najnovije trendove na lizing tržištima… »

Kompanija Apollo se obratila za pomoć HWA!

Vrele gume 14.06.2018
Kako bi završila razvoj modela IE: Kompanija Apollo se obratila za pomoć HWA! Kompanija Apollo je oformila partnerstvo sa kompanijom HWA koja se specijalizovala u moto sportu i razvoju pogona, kako bi privela kraju radove na svom novom hiper automobilu… »

Škot Albert Votson će biti autor Pirelli kalendara za 2019. godinu!

Vrele gume 14.06.2018
Zvanično saopštenje: Škot Albert Votson će biti autor Pirelli kalendara za 2019. godinu! Autor Pirelli kalendara za 2019. godinu će biti Albert Votson, jedan od najuticajnijih fotografa našeg vremena, koji je poznat o svom jedinstvenom i snažnom… »

Hyundai Motor započinje partnerstvo sa fudbalskim klubom Atletiko Madrid

Vrele gume 14.06.2018
PR Saopštenje: Hyundai Motor započinje partnerstvo sa fudbalskim klubom Atletiko Madrid Hyundai Motor započeo je višegodišnje partnerstvo sa fudbalskim klubom Atletiko Madrid i kao njihov globalni automobilski partner od sledecĚ�e sezone do 2021… »

Volvo S60 „Polestar Engineered“ pokazao svoje lice!

Vrele gume 14.06.2018
Zvanična premijera zakazana za 20. jun: Volvo S60 „Polestar Engineered“ pokazao svoje lice! Volvo se polako sprema da i zvanično predstavi trećeg člana svoje nove linije modela sa oznakom 60, a reč je o modelu S60 koji će se uskoro pridružiti… »

Novi BMW X3 u izdanju kompanije Dahler!

Vrele gume 14.06.2018
Tjuning: Novi BMW X3 u izdanju kompanije Dahler! Nakon što je svoju magiju primenila na najnoviju generaciju modela BMW X1 početkom ove godine, tjuning kompanija Dahler je sada za svoj novi projekat izabrala treću generaciju modela BMW X3. Što se… »

VW se suočava sa kaznom od milijardu evra u Nemačkoj!

Vrele gume 14.06.2018
Posledice „Dizelgejta“: VW se suočava sa kaznom od milijardu evra u Nemačkoj! Skandal koji se desio sa dizel agregatima u Nemačkoj, ali i ostatku sveta, ne jenjava, međutim, glavni krivac se još uvek nije suočio sa kaznom u svojoj domovini… »

Opel najavio novi koncept!

Vrele gume 14.06.2018
Razvija novi četvorocilindarski agregat: Opel najavio novi koncept! Kompanija Opel je organizovala „dan tehnologije“ u svom inženjerskom centru u Ruselhajmu, gde su njeni predstavnici otkrili nekoliko detalja o budućim planovima. S obzirom da su… »