Izvor: Danas/Politika arhiva vesti 17.06.2018

Lutovac: Savez sa opozicijom

Danas 17.06.2018
Saradnja sa pravim opozicionim stranka nije stvar izbora nego nužnosti, građani koji su za suštinske promene očekuju to od nas, Demokratska stranka(DS)će biti jedan od osnivača i članova saveza, to predlažem Glavnom odboru, rekao je danas novi… »

Vukadinović: Vlast sve nervoznija

Danas 17.06.2018
Vlast „nije slabija nego ranije“, ali je sada „nervoznija“, jer se očekuje da „ispuni nešto što je obećala u vezi sa Kosovom“, izjavio je u intervjuu FoNetu narodni poslanik i politički analitičar Đorđe Vukadinović i ocenio da… »

Stojanović: Pokušaj vlasti da smanji intenzitet protesta

Danas 17.06.2018
Uprkos različitim stavovima o organizatorima saobraćajnih blokada zbog poskupljenja goriva, politikolog Boban Stojanović i marketinški stručnjak Nebojša Krstić smatraju da oni ne mogu prerasti u u ozbiljniji politički protest. „Opozicija i… »

Arifi: Idemo u Brisel, insistiramo na sporazumu o energetici

Danas 17.06.2018
Šef kosovske delegacije u pregovorima o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine Avni Arifi je u intervjuu za Kosovapres potvrdio da će njegov tim 18. juna otputovati u Brisel. „Imamo poziv, zapravo 18-tog delegacija Kosova će otputovati i… »

Priština: Liberalizacija viza „završeno“ pitanje

Danas 17.06.2018
Kosovske institucije ne očekuju iznenađenje od Evropske unije, kada je reč o liberalizaciji viza. U Vladi Kosova, ali i na drugim državnim instancama su čvrsto uvereni da će do kraja ove godine, građani Kosova moći slobodno da se kreću bez viza u… »

SNP: Radna grupa protiv lažnih vesti

Danas 17.06.2018
Srpska narodna partija (SNP) predložiće Vladi Srbije da oformi posebnu radnu grupu koja bi definisala mere odbrane za slučajeve plasiranja lažnih vesti i vođenja specijalnog rata protiv Srbije, saopštila je danas SNP. Naša zemlja se poslednjih… »

Vulin: Ne smemo da se delimo

Danas 16.06.2018
Ne smemo dozvoliti da nas bilo ko deli, ovde niko nikoga ne sme da pita kada je došao i odakle je došao, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je prisustvovao zavičajnom zboru na Selištu, u Bukovici kod Novog Sada, čiji je cilj očuvanje… »