Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 17.06.2018

Blokada u demokratskoj stranci? GO DS bez kvoruma, Lutovac negira

Kurir 17.06.2018
BEOGRAD - Na prvoj sednici Glavnog odbora DS od kada je izabran za predsednika stranke, Zoran Lutovac nije imao kvorum zbog čega nije izabran Izvršni odbor. Lutovac, međutim, za Tanjug kaže da izbor novog predsednika Izvršnog odbora nije bio ni… »

Ljajić: Traži se izlaz u slučaju Meha Omerovića

Kurir 17.06.2018
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je povodom slučaja poslanika te stranke u Skupštini Srbije Meha Omerovića koji se posle incidenta na aerodromu u Frankfurtu pozvao na diplomatski imunitet, da se u SDPS otvoreno razgovara… »

Evo šta psiholog savetuje osmacima pred sutrašnje polaganje mature: Danas nemojte učiti, odmorite se i dobro naspavajte

Kurir 17.06.2018
Školski psiholog Marina Nadejin izjavila je da osnovci pred kojima je polaganje male mature danas treba da prekinu sa učenjem i da se dobro odmore. Test iz srpskog jezika, odnosno maternjeg jezika, u okviru male mature, polagaće se sutra. Nadejin je… »

Šokantno! Zoran Lilić dokrajčio slobu u hagu: Evo kako je bivši predsednik SRJ pomogao haškom tužilaštvu!

Kurir 17.06.2018
Bivši predsednik SRJ Zoran Lilić zadao je najjači udarac Slobodanu Miloševiću kao svedok u procesu Haškog tribunala protiv bivšeg predsednika države. Lilić, koji je bio jedan od najbližih Miloševićevih saradnika, čak je pomogao haškom… »

Vojislav Šešelj predsednik SRS: Nenad Čanak radio za DB, imao platu 300 maraka

Kurir 17.06.2018
U Hagu sam informaciju dobio od bivšeg šefa DB Jovice Stanišića, a Čanak je Službi služio da u javnost izlazi s najekstremnijim separatističkim idejama. Predsednik SRS Vojislav Šešelj žestoko odgovara na optužbe koje je prošle nedelje na… »