Izvor: N1 Info/Politika arhiva vesti 17.06.2018

DS odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza

N1 Info 17.06.2018
Demokratska stranka je na sednici Glavnog odbora odlučila da učestvuje u formiranju opozicionog saveza, objavila je potpredsednica te stranke Aleksandra Jerkov. "DS donela odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji nam velika borba… »

Šefica Euleksa za N1: Kosovo je sada odgovorno za budućnost

N1 Info 17.06.2018
Aleksandra Papadopulu, šefica Euleksa, rekla je u intervjuu za N1 da je 10 godina kasnije najveći uspeh misije to što "Euleks odlazi". Nije sve savršeno, ali niko i nije očekivao, dodala je, da će se institucije vladavine prava izgraditi u 10… »

Ljajić: Tražimo izlaz u slučaju Omerovića, mučna situacija

N1 Info 17.06.2018
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je povodom slučaja poslanika te stranke u Skupštini Srbije Meha Omerovića koji se posle incidenta na aerodromu u Frankfurtu pozvao na diplomatski imunitet, da se u SDPS otvoreno razgovara… »

Stojanović i Krstić: Protesti neće prerasti u ozbiljnije

N1 Info 17.06.2018
Uprkos različitim stavovima o organizatorima saobraćajnih blokada zbog poskupljenja goriva, politikolog Boban Stojanović i marketinški stručnjak Nebojša Krstić smatraju da oni ne mogu prerasti u u ozbiljniji politički protest. "Opozicija i… »

Vukadinović: Vlast nije slabija, ali jeste nervoznija

N1 Info 17.06.2018
Vlast "nije slabija nego ranije", ali je sada "nervoznija", jer se očekuje da "ispuni nešto što je obećala u vezi sa Kosovom", izjavio je u intervjuu FoNetu narodni poslanik i politički analitičar Đorđe Vukadinović i ocenio da protesti građana… »

Vulin: I dalje ćemo se boriti za prava prognanih iz Hrvatske

N1 Info 17.06.2018
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je u naselju Busije, kod Beograda, da će država uvek voditi računa da se prava proteranih Srba iz Hrvatske poštuju i boriti se da im bude vraćeno ono što je oteto, i da "protok vremena u tome nikada… »