Izvor: Beta video arhiva vesti 26.06.2018

Vučić razgovarao sa Murom

Beta video 26.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa političkim direktorom Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije Ričardom Murom. (pokrivalice)… »

Bitef prepoznat kao brend

Beta video 26.06.2018
BEOGRAD - Direktor Bitef teatra Miloš Latinović je rekao da podrška institucija nije samo finansijska, već da ih je kontaktirao i Kabinet premijerke Ane Brnabić i ponudio stratešku podršku u predstojećem periodu. ``(Taj) kabinet je u okviru svoje… »

Grubješić: Ne može biti rešenje da se na Zapadnom Balkanu prave sabirni centri za migrante

Beta video 26.06.2018
BEOGRAD - Generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji (EPuS) Suzana Grubješić rekla je da ``što se tiče Zapadnog Balkana, problem migranata sa koijm Evropa ne može da se nosi, ne treba prebacivati na druge. Zapadni Blakan nije deo problema, on… »

Stefanović se sastao sa Ditmanom

Beta video 26.06.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Savezne Republike Nemačke Akselom Ditmanom o nastavku saradnje policija dveju zemalja. (pokrivalice)… »

Merkel se sastala sa Tuskom

Beta video 26.06.2018
BERLIN - Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk sastao se danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. (pokrivalice)… »

Plenković: Govor Aleksandra Šešelja provokacija

Beta video 26.06.2018
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je govor poslanika Srpske radikalne stranke Aleksandra Šešelja provokacija. On je dodao da Hrvatska hoce dobar odnos sa Srbijom.… »

Plenković: Pravo vreme za razotkrivanje SRS

Beta video 26.06.2018
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da ovo nije uobicajno mesto za provokacije ali da je ovo pravo vreme za razotkrivanje SRS.… »

Čadež: Alternativni vidovi finansiranja MPS u Srbiji u povoju

Beta video 26.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež rekao je da su alternativni vidovi finansiranja MPS u Srbiji u povoju, ali da je ohrabrujuće to što se pripremaju zakonski okviri za preduzetničke fondove i što će se podsticati… »

Čadež: Nedostupnost kredita za mala i srednja preduzeća ograničenje za njihov rast

Beta video 26.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež rekao je danas da je problem otežanog dobijanja kredita za finansiranje malih i srednjih preduzeća (MSP) u Srbiji i na Zapadnom Balkanu najveće ograničenje za njihov rast. CH1… »

Čadež na na ``WB EDIF Poslovnom forumu

Beta video 26.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež na na ``WB EDIF Poslovnom forumu`` u PKS, na kome su predstavljeni programi finansijske podrške i uslovi za konkurisanje. (pokirvalice)… »