Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 26.06.2018

Gradska Skupština danas o nizu važnih odluka: Pred odbornicima Beograda plan za metro, evo kako će funkcionisati saobraćaj…

Kurir 26.06.2018
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Skupština grada na današnjoj sednici doneti niz važnih odluka za funkcionisanje grada, među kojima je i ona o izradi plana za metro, sa šinskim sistemima, kako bi bi metro počeo da se… »

Garaža "Obilićev venac" – prva zelena garaža u Evropi!

Kurir 26.06.2018
Garaža "Obilićev venac" u Beogradu dobila je Parksmart sertifikat čime je postala prva "zelena garaža" u Evropi, a tim povodom juče je na njenom petom nivou postavljeno zvanično obeležje tog sertifikata – Parksmart plaketa. Ministar zaštite… »

Mirna noć iza beograđana: Bez saobraćajki u prestonici, hronične bolesnike muči loše vreme

Kurir 26.06.2018
Noć u Beogradu protekla je mirno, bez saobraćajnih nezgoda, a hronični bolesnici su se za pomoć javljali u umerenom broju, rekao je saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je noćas imala ukupno 91… »

Haos Kod hrama Svetog Save: Sudar skutera i automobila, dvotočkaš se zapalio i izgoreo, tramvaji stoje

Kurir 26.06.2018
BEOGRAD - Kod hrama Svetog Save u Beogradu danas se na tramvajskim šinama zapalio motor, a motociklista je lakše povredjen. Kako javlja reporter agencije Beta, oko 16.30 časova motor je iznenada "buknuo" i potpuno izgoreo. Prema informacija iz MUP-a… »

Bazdi ceo zemun: Neprijatan miris danima guši Zemunce, od smrada ne može da se diše

Kurir 26.06.2018
Stanovnike Zemuna već daniima muči težak i neprijatan miris koji otežava disanje i izaziva veliku nervozu građana, koje niko ne obaveštava u čemu je problem. Smrad koji se oseća u Zemunu podseća na zadah ptičjeg izmeta, a kako javljaju čitaoci… »