Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 26.06.2018

ISTRAŽIVANJE: Čak 74 odsto mladih Novosađana zna nekoga ko koristi drogu

Moj Novi Sad 26.06.2018
Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv droge, a naša zemlja se, nažalost, ni ove godine ne može pohvaliti napretkom u suzbijanju narkomanije. Korisnici droga iz godine u godinu sve su mlađi. To je pokazalo i poslednje istraživanje, sprovedeno u… »

Gradonačelnik podržao inicijativu dečaka koji je poželeo Bejblejd arenu (FOTO)

Moj Novi Sad 26.06.2018
Šestogodišnji Simon rupu za igranje popularnim čigrama hteo da iskopa sam... Kako javlja pres služba Grada Novog Sada, Miloš Vučević primio je šestogodišnjeg Novosađanina Simona Nikovića koji je u pismu koje je uputio gradonačelniku izrazio… »

Isključenja struje za sredu, 27. jun

Moj Novi Sad 26.06.2018
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Rumenki i Begeču. Novi Sad: • od 7.30 do 10.30 sati: Bulevar oslobođenja 153-155, Dragiše Brašovana 10-18, 3, Fruškogorska 36… »

FOTO: Zlatna Dejana na prijemu u Gradskoj kući

Moj Novi Sad 26.06.2018
"Treća sreća" za mladu novosadsku sportistkinju. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom primio članicu novosadskog Tekvondo kluba ''Gitros'' Dejanu Bačko koja je na… »

VODOVOD: Produžena blokada na Popovici i u Kaću, bez vode i Paragovo

Moj Novi Sad 26.06.2018
JKP "Vodovod i kanalizacija" produžava trajanje jutros najavljenih radova. Tako će zbog radova na sanaciji havarije, bez vode danas do 16 sati biti deo naselja Popovica – od Mošine vile na gore, a blokada vodovodne mreže proširena je i na Paragovo… »

ISTRAŽIVANJE: Deca sve mlađa postaju zavisna od interneta

Moj Novi Sad 26.06.2018
Projekat "Bezbedan internet za celu porodicu" u organizaciji UNICEF-a, pokazao je koliko deca u Srbiji koriste digitalne tehnologije. Istraživanje sprovedeno u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Užicu, govori da deca sve ranije postaju zavisna od… »

HOROSKOP: Nemojte da propuštate šanse koje vam se ukazuju u narednom periodu

Moj Novi Sad 26.06.2018
Retrogradan hod Neptuna donosi uspeh umetnicima, naučnicima, lekarima, psihoterapeutima, farmaceutima i sportistima. Neptun, planeta mašte, podsvesti, romantike ali i zabluda, nedavno je krenuo retrogradnim hodom preko znaka Riba u kome će se zadržati… »

Upozorenje za sve ljubitelje roštilja

Moj Novi Sad 26.06.2018
Mnogo ljudi tokom letnjih meseci za pripremu mesa radije koristi roštilj nego šporet. Studija, predstavljena na skupu Američke zdravstvene asocijacije za epidemiologiju i prevenciju, posmatrala je više od 100.000 ljudi, u tri različite studije, koji… »

Prvak opere SNP-a otvara četvrtu "Dunavsku sonatu" u Novom Sadu

Moj Novi Sad 26.06.2018
Aleksandar Saša Petrović, prvak opere Srpskog narodnog pozorišta nastupiće na otvaranju četvrtog po redu festivala klasične muzike na otvorenom "Dunavska sonata". Koncert se povodom Međunarodnog dana Dunava održava 29. juna na Keju žrtva racije… »

Ugašen požar u crkvenoj opštini u Novom Sadu, nema povređenih

Moj Novi Sad 26.06.2018
U požaru u zgradi crkvene opštine u Novom Sadu nije bilo povređenih, a izgoreo je magacinski prostor Pravoslavne knjižare "Beseda" i deo fasade crkvenoopštinske zgrade, saopštila je bačka eparhija, a prenosi RTS.… »