Izvor: Mondo/Zabava arhiva vesti 26.06.2018

Stiže beba?

Mondo 26.06.2018
Domaći mediji prenose da je supruga Miloša Teodosića u drugom stanju. Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin u ponedeljak su proslavili godišnjicu braka, a domaća štampa prenosi da imaju još jedan razlog za slavlje. "Kurir"… »

U inostranstvu o trošku države na lečenju 26 osoba

Mondo 26.06.2018
Ove godine odobreno lečenje 26 pacijenata u inostranstvu. Najmlađi pacijent koji je poslat na lečenje u inostranstvo imao je manje od godinu dana, a najstariji 36 godina. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ove godine odobreno je lečenje za 26 pacijenata… »

Predozirala se?!

Mondo 26.06.2018
Lekari se bore za život glumice koja je u ponedeljak napala policajce! Američki mediji prenose da je glumica Heder Loklir odmah nakon puštanja iz pritvora popila veću količinu lekova. Glumica iz "Dinastije" i "Melrouz plejsa" napala je policajca u… »

Kad Stoja glumi u filmu...

Mondo 26.06.2018
Naravno da će da osvoji nagradu! Ravno Selo film festival završen je sinoć projekcijama filmova "Izvan granica realnosti" i "Zlatna petorka", ali i dodelom nagrada najboljim ostvarenjima po izboru stručnog i žirija publike. Zlatnim klipom za… »

"Ako pobedi Srbija trčim gola!"

Mondo 26.06.2018
Ovo će sigurno iznervirati Tošića... Supruga reprezentativca Duška Tošića pevačica Jelena Karleuša, od početka Mundijala je i podrška i " golišava motivacija" suprugu i reprezentaciji, ali i prva koja je najavila da će se skinuta gola! Ukoliko… »

Baš me briga, ne može FIFA da me tuži!

Mondo 26.06.2018
"MONDO izveštač" sa Mundijala i glumica koja će pratiti utakmicu Srbija-Brazil, oplela po sudijama: "Evo, reći ću - krive su sudije!" Znate je iz brojnih serija i filmova i sigurni smo najpre pamtite po "onoj sceni" iz Nemanjića. Ono što ne znate… »

Kako da vas (konačno) primeti

Mondo 26.06.2018
Ne morate uvek da budete u svom najboljem, blistavom izdanju. Ne morate da se opterećujete izgledom čak ni ako znate da te večeri možete da sretnete muškarca koji vam se dopada... stvari uopšte nisu toliko komplikovane. Foto: MONDO/Stefan… »

Filmovi o kojima će se tek pričati! (video)

Mondo 26.06.2018
Pogledajte 30 hrabrih i inventivnih ostvarenja koja predstavljaju mladi duh evropske kinematografije. Program "Mladi duh Evrope" jubilarnog 25. Festivala evropskog filma Palić ove godine predstavlja po izboru selektora Nila Janga izvanredna ostvarenja… »

Strašno: Svaka treća mlada osoba probala je drogu

Mondo 26.06.2018
Skoro 30 odsto mladih probalo je neku vrstu droge, a više od polovine njih bilo je u situaciji da im je droga ponuđena. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Droga je svuda oko nas, probalo je skoro 30 odsto mladih, ponuđena je više nego polovini (59… »

Fanovi Kardašijanki će biti oduševljeni!

Mondo 26.06.2018
Domaći fanovi konačno će biti u mogućnosti da ponesu najnoviji model YEEZY BOOST 350 V2. Svetski hit stiže u Srbiju 30. juna! Novi album - novi modni trend! Samo nekoliko nedelja nakon što je izdao aktuelni CD, poznati reper Kanje Vest predstavlja i… »